OVAJ SRPSKI LOPOV NEMA DUŠU: Opljačkao baku DOK JE NA GROBLJU OPLAKIVALA NAJBLIŽE!

P. R. je u januaru, na groblju u naselju Beloševac u Kragujevcu, starijoj ženi ukrao tašnu u kojoj su bili novac i lična dokumenta

  • 5

P. R. (35) iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je na groblju u prigradskom naselju opljačkao staricu dok je oplakivala najbliže.

Kragujevačka policija saopštila je da je P. R. priveden i, uz krivičnu prijavu, sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu. Policija ga tereti da je izvršio krivična dela teška krađa na naročito drzak i bezobziran način, prevara i krađa.

- Postoje osnovi sumnje da je P.R. u januaru, na groblju u naselju Beloševac u Kragujevcu, starijoj ženi ukrao tašnu u kojoj su bili novac i lična dokumenta. Sumnja se da je ostala krivična dela, u kojima je takođe oduzeo novac, izvršio u Kragujevcu nad starijim sugrađankama lažno se predstavljajući, saopštila je policija uz navode da je prevarant i lipov jednoj starici ozbiljno pretio.

U Kragujevcu su stari i ranije bili na meti lopova - prevaranata. Oni su upadali u kuće staraca navodno prodavajući jorgane i jastuke, pa bake i dede posle par šamara pljačkali. Stari na selu mete su lopova jer često žive sami, daleko od prvih komšija, pa pozive u pomoć nema ko ni da čuje.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boro

    15. januar 2016 | 16:57

    Takve bi na sudu trebalo tretirati isto kao i ubice,sve dok se kazne ne poostre nece biti mira u Srbiji

  • Milka

    15. januar 2016 | 16:11

    Dokle vise takvih huligana i lopova dajte zakon sa njima odma na robiju .kad nece posteno da rade i zive ?srbijo osvesti se

  • kosmajac

    16. januar 2016 | 19:21

    kakva robija. samo vesanje direktno i kvit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA