(VIDEO) ODJEDNOM SAM ČUO PRASAK I VRISAK KOMŠIJE: Jezivi detalji drame na Dorćolu! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Bila je velika gužva u objektu tako da nisam video pad. U jednom momentu sam čuo jak prasak i vrisak komšije koji je tu odmah dotrčao i pozvao pomoć - rekao nam je mladić zaposlen u pošti koja se nalazi u sklopu zgrade u kojoj mladić živi

  • 0

Madić star 22 godine, danas je oko 13 sati pao sa šestog sprata stambene zgrade u Gospodar Jevremovoj ulici broj 15 na Dorćolu u Beogradu.

HOROR U CENTRU BEOGRADA: Mladić (22) pao sa 6. SPRATA NA PARKIRANI AUTOMOBIL!

Prema prvim informacijama, on je pao na automobil koji je bio parkiran ispred zgrade. Kada su policija i Hitna pomoć stigli na lice mesta mladić je još uvek davao znake života i prevezen je u Urgentni centar gde se lekari još uvek bore za njegov život.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Bila je velika gužva u objektu tako da nisam video pad. U jednom momentu sam čuo jak prasak i vrisak komšije koji je tu odmah dotrčao i pozvao pomoć. Više ništa ne znam - rekao nam je mladić zaposlen u pošti koja se nalazi u sklopu zgrade.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ekipa Telegrafa koja je stigla na mesto nesreće, zatekla je lokvu krvi. Neki od komšija nisu želeli da pričaju i rekli su kako ništa nisu čuli i videli, dok su drugi rekli da "misle da se radi o mladiću M. M. (1993) koji je s ocem došao iz Crne Gore i bavi se fudbalom", ali niko ništa sa sigurnošću nije mogao da nam potvrdi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte video s mesta nesreće:

(M. Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA