0

Ažurnost u rešavanju šteta putnih osiguranja  u „Dunavu“ čak 99,98 odsto!

Tokom prošle godine Kompanija „Dunav osiguranje“ ostvarila je značajan iskorak u obimu i kvalitetu usluga putničkog zdravstvenog osiguranja, a ažurnost u rešavanju šteta u prvih jedanaest meseci  dostigla je čak 99,88 odsto

Dunav osiguranje
Foto: Promo

U istom periodu Kompaniji je prijavljeno 6.867 šteta, što je za 745 šteta više nego u celoj 2014. godini.

„Dunav osiguranje“ danas isplatilo 1,6 miliona dinara odštete nakon požara u Zemunu (FOTO)

Premija dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja do kraja novembra prošle godine iznosila više od 310 miliona dinara, dok je u čitavoj 2014. godini ukupna premija domašila sumu od oko 303 miliona dinara.

Do 30. novembra 2015. godine, putno osiguranje sa asistencijom dostiglo je iznos viši od 900 hiljada dinara, što je više od rezultata iz 2014. godine.

Osiguranje pomoći na putu na kraju 2014. inkasiralo je oko 2.7 miliona dinara, dok je za prvih jedanaest meseci lane iznos premije bio 3.6 miliona dinara.

Posebni uslovi prodaje paketa putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja Kompanije „Dunav“ važiće do 29. februara ove godine.

U zavisnosti od obima pokrića, osiguranici koji zaključe ugovor o paketu putnog osiguranja za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana stiču pravo na popust od 15 odsto na premiju osiguranja ukoliko se zaključi samo osnovno osiguravajuće pokriće.

Popust od 20 odsto na osiguravajuću premiju nastupa ako se uz osnovno pokriće ugovori jedno ili oba dopunska pokrića, i to za rizik od otkaza putovanja i za osiguranje prtljaga.

Osiguranicima koji zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana odobrava se popust od 10 odsto.

Pored ovoga, klijentima su odobrene i dodatne pogodnosti, i to popust na cenu međunarodne karte osiguranja, koja iznosi 1.800 dinara, kao i 30 odsto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Dunav osiguranje, Putno osiguranje, Putovanja, Zdravstveno osiguranje

foto dana

video dana