VUKOV TATA BIO JE HEROJ KOJI JE DAO ŽIVOT ZA SRBIJU: Njegove kolege ŽANDARMI su dečaku skupili pare za NOVI STAN!

- Danas ponosno stojim ispred vas i želim da istaknem da su momci Žandarmerije osim hrabrosti pokazali i humanost - poručio je Luković

  • 15

Porodici stradalog pripadnika kraljevačkog odreda Žandarmerije Stevana Sinđelića, koji je preminuo 28. avgusta 2014. godine usled posledice ranjavanja na službenom zadatku u okolini Merdara, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je ključeve stana!

Stefanović: Zašto ni posle godinu dana nije otkriven TERORISTA koji je UBIO SRPSKOG ŽANDARMA?

Foto: Tanjug/MUP Srbije Foto: Tanjug/MUP Srbije

Ministar je rekao da je ovo specifičan trenutak za sve, težak jer podseća na čoveka koji je svoj život dao za otadžbinu, a s druge strane i trenutak porodične radosti jer se njegova porodica useljava u svoj stan, navodi se u saopštenju MUP-a.

SRPSKI POLICAJCI POČINJU DA KORISTE ELEKTROŠOKERE I SUZAVAC? Novi zakon donosi brojne promene

- Želim da istaknem ulogu veoma humanih i solidarnih momaka iz Žandarmerije, njihova zasluga je apsolutno najveća i oni su prikupili svoja sredstva i pomogli da ovo postane realnost - istakao je Stefanović i izrazio zahvalnost predstavnicima OTP banke koji su značajno pomogli, kao i svim ljudima koji su lično doprineli da porodica Sinđelić dobije stan.

Ministar je rekao da su pripadnici Žandarmerije pokazali da su momci velikog srca, ali i da ovo nije kraj brige za ovu porodicu.

Foto: Tanjug/MUP Srbije Foto: Tanjug/MUP Srbije

- Naš posao sada je da ovaj stan opremimo i da vodimo računa o ovoj porodici, o tome da mali  Vuk ima srećnu budućnost kao i svi njegovi vršnjaci i da pokažemo da takva vrsta solidarnosti u Srbiji postoji - rekao je Stefanović.

Ključeve stana porodici Sinđelić uručio je komandant Žandarmerije Goran Dragović, a Dejan Luković, komandant Petog odreda Žandarmerije u Kraljevu precizirao je da je ovaj odred prikupio oko 4 miliona dinara, a ostatak su obezbedili pripadnici ostalih odreda i komande žandarmerije, kao i OTP banka.

- Danas ponosno stojim ispred vas i želim da istaknem da su momci Žandarmerije osim hrabrosti pokazali i humanost - poručio je Luković.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    20. januar 2016 | 17:16

    Bravo ljudine!

  • tamo negde u tudjini

    20. januar 2016 | 16:51

    Svaka Cast i sve pohvale za zandarmeriju.... Oni su ipak Ok momci, ali sve naravno zavisi od rukovodstva, cini se da neke intarne smene mogu da ucine cuda. Bravo jos jednom i sve pohvale

  • Ivana

    20. januar 2016 | 17:36

    Svaka Cast!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA