POMOZIMO ALEKSANDRU ŠEŠLIJI DA DOBIJE NOVO SRCE: Samo ovo će mu omogućiti da ostane sa svojim dečacima!

- Uspeo sam da dočekam prvi rođendan svoga drugog sina i ne mogu vam opisati koliko sam srećan bio. Želja mi je da budem uz njih još dugo, dugo. Da bih bio uz svoju porodicu neophodna je transplantacija srca na AKH klinici u Beču - rekao je Šešlija

  • 3

Aeksandar Saša Šešlija (47) već pet godina ima problem sa srcem. 26.maja 2011. njegovo srce je prestalo da kuca. Uz neverovatnu sreću, upornost i pomoć lekara uspeo je da se spasi sigurne smrti, ali samo trenutno.

Jedino rešenje je transplatacija srca, ali ova operacija u Beču košta 120.000 evra.

Saša je otac dvojice dečaka. IT je stručnjak i živi u Subotici. U martu ove godine umalo je izgubio bitku za život kada je nakon reanimacije poslat na Klinički centar Srbije gde mu je tim stručnjaka na čelu sa prof. dr Miljkom Ristićem i dr Emilijom Nestorović ugradio mehaničku pumpu za srce.

Mehanička pumpa mu je privremeno produžila život i dala nadu da ću pomoću nje doživeti transplantaciju.

Foto: Promo Foto: Promo

- Uspeo sam da dočekam prvi rođendan svoga drugog sina i ne mogu vam opisati koliko sam srećan bio. Želja mi je da budem uz njih još dugo, dugo. Da bih bio uz svoju porodicu neophodna je transplantacija srca na AKH klinici u Beču - rekao je Šešlija.

- Za taj poduhvat potrebno je 120.000 evra. S obzirom na to da moja porodica i ja nismo u mogućnosti da obezbedimo ova sredstva, odlučili smo se da putem prikupljanja sredstava načinimo korak više u ovoj borbi za život - piše iz bolničke postelje Saša.

Foto: Promo Foto: Promo

Više o Aleksandru Šešliji i njegovoj borbi za život možete pogledati na njegovom sajtu.

Ukoliko možete i želite da pomognete Saši da se izbori za život možete uplatiti novac na račune:

dinarski račun

160-5810200030834-64

Aleksandar Šešlija, Banca Intesa

devizni račun

IBAN: RS35160583020039946468

SWIFT: DBDBRSBG

Aleksandar Šešlija, Banca Intesa

PayPal

gosasha@gmail.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    21. januar 2016 | 11:12

    Uvek izvrsim uplatu, kada se objavi SMS broj. Lakse je, mogu da raspodelim uplate, uplacujem prema trenutnoj mogucnosti. Zato, molim Vas pokusajte da obezbedite broj za SMS, lakse ce prikupiti novac. Dragi gospodine, zelim Vam da sto pre odete na transplantaciju, i da pored svoje dece docekate duboku starost. Neka Vas Bog cuva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA