EL MEJO: Naslednik El Čapa je još veća krvopija od zloglasnog narko-bosa (FOTO) (VIDEO)

Kada je Guzman prvi put uhapšen, u zatvoru je bio od 1993. do 2001. godine, a za sve to vreme, rad kartela je nazirao upravo Zambada. On je bio glavni i odgovorni za rad Sinaloe, što znači da je El Čapo imao potpuno poverenje u El Meju

  • 10
Foto: Police Foto: Police

El Čapo je prošlost, na njegovo mesto je stigao El Mejo! Da, ovo je vest koja je obišla svetske medije i ono što je sigurno jeste da je Ismail El Mejo Zambada novi narko-bos koji vodi kartel Sinaloa.

EL ČAPO OPET PLANIRA DA POBEGNE? Buldožeri ispred zatvora, a narko-bosa čuvaju tenkovi! 

Kako se navodi, ovo nije u potpunosti istinita i zvanična informacija, ali se za Ismaila veruje da ima najveću moć i kontorlu u kartelu Sinalo. Upravo zato ga smatraju "naslednikom El Čapa".

Kada je Guzman prvi put uhapšen u zatvoru je bio od 1993. do 2001. godine, a za sve to vreme, rad kartela je nazirao upravo Zambada. On je bio glavni i odgovorni za rad Sinaloe, što znači da je El Čapo imao potpuno poverenje u El Meju.

ONA JE ZAMENILA EL ČAPA GUZMANA: Marija Tereza je najbolji učenik PABLA ESKOBARA (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Takođe, Zambada je mnogo puta bio na "nišanu" policije i detektiva, međutim, uvek je vešto bežao. Jednom rečju, El Mejo je bio neuhvatljiv!

Zambada je rođen u Sinaloi, u zaseoku El Alamo, a život je otpočeo kao farmer gde se prvi put okušao "nelegalnim radnjama". Naime, na svojim poljima je ilegalno gajio marihuanu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Živeo sam u stalnom strahu od toga da budem uhvaćen. Četiri put sam ih izbegao za "dlaku". Bežao sam u brda, među lišće i kamenje - rekao je El Mejo.

Međutim, Zambada je uhapšen 2009. godine zbog trgovine drogom, ali je ubrzo pušten na slobodu jer su sudiji dostavljeni papiri koji dokazuju da on radi za policijsko-obaveštajnu agenciju, Uprava za suzbijanje droge (DEA).

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA