URNEBES OD LISTIĆA: Glasalo se za Brata Pantelu i Milku Canić, crtale gluposti i pisali stihovi! (FOTO)

Građani Srbije pokazali kreativnost čineći glasačke listiće nevažećim, dopisujući svoje favorite, zanimljive poruke, i našlo se tu i crteža kojima su otvoreno pokazali šta misle o političarima

  • 1

Betmen nije samo izmišljeni strip junak, već i jedan od predsedničkih kandidata u Srbiji, barem ako je suditi prema fotografijama listića sa juče održanih opštih izbora u Srbiji!

Ovaj borac za pravdu je konkurenciju, barem među nevažećim listićima (kojih je prema izveštajima bilo poprilično), imao među drugim superherojima, TV i crtanim likovima poput Darta Vejdera, Dilana Doga, Disko nindže, Srećka Šojića, Nika Slotera, a bio je tu i neizbežni Sunđer Bob Kockalone.

Dopisujući svoje favorite i tako čineći listić nevažećim, građani su srpskim političarima u konkurenciju uvrstili i svetske lidere poput Vladimira Putina i Baraka Obame, ali i pokojnog libijskog lidera Muamera el Gadafija.

Od stranih poznatih faca zaokruženih na glasačnim listićima bili su Arnold Švarceneger, Majkl Džordan i čuveni porno junak Ron Džeremi. Među domaćim javnim ličnostima, najviše se glasalo za Ivana Ivanovića, Ramba Amadeusa, Roberta Prosinečkog, ali i Milku Canić, pod sloganom - "Za bolje veče". Ubedljivo najviše glasova ipak je odneo tviteraš Brat Pantela koga je predložila "Rasna stranka Srbije". Bilo je i onih koji bi voleli da vide Vesnu Vukelić Vendi u predsedničkoj fotelji.

Kreativnost su nezadovoljni građani pokazali ne samo predlaganjem suludih kandidata poput "Jafa keksa", već i ispisivanjem raznih poruka i zanimljivim crtežima. Pored psa koji vrši nuždu po imenima svih predloženih, bilo je tu i maslačka sa porukom "možete da ga duvate", ali i onih koje biste opisali srednjim prstom.

Stihovi Beogradskog Sindikata za neke građane bili su više nego jasna poruka šta misle o svim dosadašnjim i budućim predstavnicima naroda u Skupštini. Neki su odlučili da listiće ponesu kući za uspomenu i naprave od njih origami. Više detalja možete pogledati u foto galeriji:

(A. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA