Dačić: Onaj ko je pustio Vavu snosiće odgovornost!

Lider SPS-a potvrdio da je proslavi socijalista prisustvovao i osuđivani vođa Partizana i rekao da će posledice za to snositi oni koji nisu obratili pažnju na bezbednosne aspekte

  • 2

Lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je danas da je moguće da je proslavi izbornih rezultata socijalista prisustvovao i osuđivani vođa navijača Partizana Aleksandar Vavić Vava i najavio da će za to posledice snositi odgovorni u SPS-u koji nisu obratili pažnju na bezbednosne aspekte. 

- Moguće je da su bili razni ljudi, jer su to veče vrata bila otvorena za sve. Ako su bili, onda će snositi odgovornost u partiji oni koji nisu obratili pažnju na bezbednosne aspekte - kazao je Dačić.

On je ocenio da nikome nije smetalo kada su navijači bili u štabu DOS-a i da niko nije pitao šta će oni tamo kada su, kako je naveo, Delijama i Grobarima dodeljivane nagrade za demokratiju. 

- Kada su bili 5. oktobra, mogu i sada da dođu. Da sam znao, ne bi ih puštao - rekao je Dačić, i našalio se da bi ravnomerno pustio i navijače Crvene zvezde i Partizana da je znao da su tu.

Dačić je istakao da to što se neko s njim negde slikao, a da pritom i ne zna tu osobu, neće tu osobu zaštititi od policije.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • njegos

    8. maj 2012 | 15:47

    ovaj mu jos i tepa

  • nepoznat

    7. maj 2012 | 15:10

    Grobare niko nije odlikova Dačiću, jer se ranije nikada nisu eksponirali. Ne poistovećuj ih sa ciganima, koji su nagrađivani od B92, tačnije U92

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA