KRVOPROLIĆE: Izraelac ubio palestinsku devojčicu zato što je htela da ga ubode NOŽEM!

U poslednja četiri meseca Palestinci gotovo svakodnevno izvode napade ubadanjem u kojima je ubijeno 25 Izraelaca i jedan američki student

  • 15

Pripadnik obezbeđenja upucao je trinaestogodišnju Palestinku nakon što je pokušala da ga ubode nožem na ulazu u naselje na Zapadnoj obali, saopštila je izraelska policija.

NOVI TERORISTIČKI NAPAD: Krv na ulicama Tel Aviva, u stravičnoj PUCNJAVI ima žrtava!

Prvi rezultati istrage pokazuju da se devojčica posvađala sa članovima svoje porodice pre nego što je iz kuće izašla sa nožem u rukama, rekla je portparolka policije Luba Samri, prenosi AP.

U poslednja četiri meseca Palestinici gotovo svakodnevno izvode napade ubadanjem u kojima je ubijeno 25 Izraelaca i jedan američki student, navodi američka agencija.

Najmanje 147 Palestinaca je ubijeno smrtnim hicima Izraealca, a izraelske vlasti su 102 među ubijenim Palestincima identifikovale kao napadače, dok su ostali ubijeni u sukobima sa izraelskim vojnicima.

Izrael tvrdi da je nasilje rezultat palestinskog raspirivanja sukoba, dok Palestinici navode da je uzrok isfrustriranost gotovo 50-godišnjom izraelskom okupacijom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jan

    23. januar 2016 | 11:16

    Koji razlog,jevrejin ubio palestinsku,pravoslavnu devojčicu,jer je htela da ga UBODE nožem ? Kako im je lako ubiti dete !

  • Delija

    23. januar 2016 | 12:24

    Pa sta je trebalo pustiti da ga ubode nozem.A mozda je bila i opasana eksplozivom pa se dodatno aktivirati..

  • D....

    24. januar 2016 | 22:06

    Niko od nas nezna pravu istinu, to je kao ono, šta je bilo prvo jaje ili kokošaka. Žalosno je, da je taj mali anđeo platio životom ali šta je tu prava istina samo GOSPOD BOG zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA