OVO JE PRIČA O PRVIM TROJKAMA U SRBIJI U 2016. GODINI: Uroš, Maša i Staša će vam ulepšati ovaj snežni vikend! (FOTO)

Roditelji Branka i Miroslav Kolarov potomstvo su čekali punih pet godina i sada su umesto jedne bebe, dobili tri

  • 13

Doček Nove godine za porodicu Kolarov iz Novog Sada počeo je najlepšim poklonom koji može da se ispuni. Srećni roditelji Branka (36) i Miroslav (38) postali su najsretniji par na svetu jer su 1.januara dobili trojke - Uroša, Stašu i Mašu.

Dugo očekivano potomstvo Branka je dobila nakon što se opredelila za veštačku oplodnju u jednoj novosadskoj privatnoj klinici, o njihovom trošku. Potomstvo su čekali punih pet godina i sada su umesto jedne bebe dobili tri. Njihovoj sreći nema kraja - kaže nam mama Branka koja je prvo rodila Uroša u 17 sati i 16 minuta, (1.700 grama) zatim minut kasnije Mašu (1.960 grama) i  na kraju Stašu (1.970 grama).

Prvog januara sam osetila bolove i shvatila da me je ipak posetio Deda Mraz i da će nam se uskoro ostvariti najveća životna želja. U novosadskoj "Betaniji" uz pomoć lekara, babica, anesteziologa na svet su stigla naša tri anđela. Bilo je straha, strepnje, ali mi je samo u glavi bilo da sve bude u redu, od tog momenta bila sam samo usredsređena na bebe, da samo sa njima bude sve u redu - izjavila je Branka.

Nije ni čudo što su ovu mamu u bolnici prozvali - Žena heroj.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Dobila sam nadimak da sam žena carica, prava heroina. Hvala Bogu da smo svi dobro sada, trudnoća je stanje koje zahteva dosta odmora, koja mora proteći u miru. Ja sam u svojoj trudnoći uživala, šetala sam, jela sam dosta svežeg voća i povrća, išla u školu koja vas priprema za sam čin porođaja i naravno imala sam podršku svog voljenog supruga - nastavlja Branka svoju priču.

Da je ovoga puta dva na prema jedan za devojčice, osmehuju se roditelji.

- Do poslednjeg trenutka nismo znali da je treća beba dečak. Kao i svaki dečak bio je nemiran, te nismo uspeli da utvrdimo kog je pola. Tata priželjkuje da će biti fudbaler, jer mami nije dao mira dok je bila u drugom stanju - presrećan je tata Miroslav dok priča o svojim bebama.

Ipak, za mama Branku trudnoća je bila u jednom periodu teška, ali saznanje da nosi trojke bilo je neverovatno.

Uživala sam maksimalno u svakom trenutku, čak i u onim prvim nedeljama kada sam gubila na kilaži i kada sam imala mučnine i glavobolje. Sve sam to stoički podnela jer sam osećaj da u sebi nosite tri života daje vam svu snagu sveta - priča za Telegraf sretna mama.

Zanimalo nas je kako izgleda dan sa tri bebe, iz iskustva brojnih roditelja teško je sa jednom, a ne sa tri mališana. Ovaj mladi bračni par kaže,  da takvih problema nema, sve je stvar dobre organizacije.

- Hranimo se na svaka tri sata, a između obroka spavamo, plačemo retko izuzev kada smo gladni. Bebe mirno spavaju, te suprug i ja uspemo da uhvatimo malo sna. Jedva sam čekala da dođemo u naš stan. Nakon skoro dvadeset dana provedenih u novosadskoj „Betaniji“ ipak je najlepše kod kuće - priča nam Branka. Naravno, ništa bez pomoći baka koje često dolaze i pomažu, ipak najveći deo posla je u rukama mame i tate.

Suprug kada zbog poslovnih obaveza nije kod kuće dolaze nam baka Mira i Nevenka. Naravno tu je i naša mnogobrojna rodbina i prijatelji koji jedva čekaju da dođu i vide naše bebe - priča Branka.

U toplini svoga doma ostavili smo bračni par Kolarov. O tome da se želje ispunjavaju, ali ih je potrebno iskreno i od srca želeti, dokaz su sretna petočlana porodica Kolarov koja sada ima pune ruke posla,ali za njih ovo je najlepši poklon, kako kažu, životna želja im se ostvarila, a mi im želimo svu ljubav i sreću ovoga sveta.

(Dragana Starčević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    24. januar 2016 | 22:26

    Срећним родитељима,искрене честитке поводом рођења малих анђелчића.

  • Ljilja

    24. januar 2016 | 22:43

    Cestitam ovom pru , neka su deca ziva i zdrava.

  • ana

    24. januar 2016 | 22:25

    Svaka cast zeno! Sve najlepse sa tvojim andjelima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA