ODLOŽENO SUĐENJE ZA POKUŠAJ UBISTVA MILANA BEKA: Advokat upucanog biznismena tražio odlaganje

Sudija Vladimir Vučinić, objasnio je da je advokat Zdenko Tomanović sudu dostavio podnesak u kome moli za odlaganje jer i on i njegov klijent žele da učestvuju u postupku

  • 0

Pripremno ročište u postupku koji je pred Višim sudom u Beogradu trebalo da počne protiv Maje Adrovac, osumnjičene za pomaganje u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, odloženo je danas na molbu Beka i njegovog zastupnika advokata Zdenka Tomanovića.

Podignuta OPTUŽNICA PROTIV žene koja je OSUMNJIČENA za pomaganje u POKUŠAJU UBISTVA Beka!

Sudija Vladimir Vučinić, objasnio je da je Tomanović sudu dostavio podnesak u kome moli za odlaganje jer i on i njegov klijent žele da učestvuju u postupku.

BEKO SVEDOČIO DVA I PO SATA: Suočili ga sa ženom osumnjičenom da je pucala u njega!

Maja Adrovac dovedena je iz pritvora u kome je od kako je uhapšena. U optužnici se ne navodi ko je pucao na Beka 14. novembra 2014. ispred njegove kuće.

Njeni branioci Momčilo Minić i Dalibor Katančević insistirali su da suđenje otpočne jer je reč o pritvorskom predmetu, ali je ono odloženo za 12. februar.

Sudija Vucinic do nedavno je bio sudija Specijalnog suda, ali je posle isteka mandata vraćen u Viši sud.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA