KAKVA BRUKA U SRBIJI: Vračare i pogrebnici zovu roditelje nestale devojke!

- Ne možemo da živimo od kojekakvih likova, javljaju se vlasnici pogrebnih preduzeća, vračare, proroci, magovi, sve sami prevaranti, da ućare na tuđoj nesreći. To je strašno! Čim zazvoni telefon, pomislim da će konačno neko nešto korisno da nam javi, a ono ponovo ništa - kaže očajni otac nestale devojke

  • 25

Policija i roditelji tragaju za Olgicom Todosijević iz Rume koja je nestala kada je krenula na razgovor za posao. Porodicu nestale devojke opsedaju vračevi i pogrebnici koji "nude pomoć".

KRENULA NA RAZGOVOR ZA POSAO, A ONDA NESTALA: Ako vidite ovu devojku, odmah obavestite policiju! (FOTO)

- Ne možemo da živimo od kojekakvih likova, javljaju se vlasnici pogrebnih preduzeća, vračare, proroci, magovi, sve sami prevaranti, da ućare na tuđoj nesreći. To je strašno! Čim zazvoni telefon, pomislim da će konačno neko nešto korisno da nam javi, a ono ponovo ništa - kaži očajni otac devojke, Novica Todosijević.

On je u neprestanom kontaktu sa policijom.

- Zvali smo njene drugove i drugarice, ali ne mogu ja da ljude prepadam na ulici, niti da uzimam izjave gde je ko i kad bio - kaže Novica Todosijević.

Iako mu telefon neprestano zvoni, niko mu još nije ponudio nikakvu korisnu informaciju.

Foto: Facebook/Novica Slobodan Todosijevic Foto: Facebook/Novica Slobodan Todosijevic

Inače, Olgica Todosijević je nestala 18. januara. Tog dana je krenula ujutru oko 9.30 na razgovor za posao. Sa mlađom sestrom se čula u popodnevnim satima i rekla joj da sutradan počinje da radi.

Od tada joj se gubi svaki trag, a mobilni telefon joj je nedostupan. Od nestanka Olgice, počele su da kruže priče da je devojka napustila dom zbog svađe sa roditeljima.

- Svašta se priča. Da sam je tukao, da smo joj branili da ima dečka... Sve su to gluposti. Savremenih smo shvatannja - kaže Novica Todosijević i dodaje:

- Samo da je živa i zdrava, prvi ćete čuti dobre vesti.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuka 1970

    27. januar 2016 | 15:22

    Ево сад јавише да су је нашли живу и здраву(хвала Богу)и то са неким дечком(наводно њеним)значи побјегла из хира а мене сте попљували због мог коментара,а испоставило се да сан био управу !

  • Ivan

    27. januar 2016 | 13:06

    Pa koj posao je otisla da radi i gde, zasto se to ne spomene? Moze i to da bude od pomoci.

  • Kiki

    27. januar 2016 | 15:21

    Pronasli je u Bajinoj Basti sa deckom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA