Vreme čitanja: oko 1 min.

Jojići mislili da su ostali bez ičeg, pa im gradonačelnica donela lepe vesti: Grad će pomoći da povrate dom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jojićima je nedavno cela kuća izgorela u požaru

  • 0
Porodica Jojić, Užice, požar Foto: B.I.

Gradonačelnica Užica dr. Jelena Raković Radivojević, sa saradnicima posetila je porodicu Jojić u Kremnima, čija kuća je nedavno izgorela u požaru. Ovom prilikom gradonačelica je saopštila da će grad sa milion dinara pomoći izgradnju nove kuće za tu petočlanu porodicu, a pored finansijskih sredstava pružiće podršku i na druge načine, u skladu sa njihovim potrebama.

- Evo nažalost ovih dana puno problema, ali se reći ću i ovom prilikom, sa njima suočavamo i rešavamo ih. Danas sam ovde u Kremnima, kako bi obišla porodicu Jojić, čija kuća se pre nekoliko dana zapalila i kao što vidite gotovo u potpunosti izgorela. Mi smo najpre ponudili pomoć ovoj porodici u vidu smeštaja u samom gradu, ali kako oni ovde žive i njihova je želja da tu i ostanu, odlučili smo da na Gradskom veću donesemo odluku i ovoj porodici pomognemo sa milion dinara. Znamo da to nije dovoljno da se kuća ponovo izgradi, ali se nadamo i sigurni smo da će se kao i uvek do sada, zajedno sa nama uključiti i brojni privrednici i sugrađani - istakla je gradonačelnica.

Ona je podsetila da je za predstavnike gradskog rukovodstva briga o ljudima i svakom čoveku ovog grada uvek na prvom mestu.

- Naravno pored finansijskih sredstava na raspolaganju smo ovoj porodici i za sve drugo što im bude potrebno - poručila je gradonačelnica.

Uz zahvalnost na podršci, u ovim za njegovu porodicu najtežim trenucima, Predrag Jojić, vlasnik kuće, zahvalio se svim ljudima koji su pomogli do sada i onima koji to još uvek čine sa željom da on što pre sagradi novi dom. Njegova porodica trenutno je smeštena kod rodbine i svi se nadaju da će uspeti da se što pre vrate u svoju kuću.

Podsetimo, za pomoć ovoj porodici otvoren je namenski račun kod Banke Poštanska štedionica, a broj računa je 200 0000135660809 10.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA