PRONAĐENA DEVOJKA KOJA JE DIGLA SRBIJU NA NOGE: Pobegla sa dečkom?

Devojka je pronađena sa izvesnim muškarcem, za koga se pretpostavlja da joj je dečko

  • 39

Desetog dana od nestanka policija je pronašla Olgicu Todosijević (21) iz Rume.

MARIJA (15) I DANIJELA (14) SU POBEGLE OD KUĆE ZBOG LOŠIH OCENA?! Detalji policijske potrage koji su zapalili Srbiju

Devojka je pronađena sa izvesnim muškarcem, za koga se pretpostavlja da joj je dečkonedaleko od Bajine Bašte.

Novica Todosijević, otac nestale devojke, izjavio da je njegova ćerka 18. januara oko 10 sati otišla u jednu prodavnicu na razgovor za posao i da je od tada nisu ni videli ni čuli.

- Ustala je ujutru, doručkovala i otišla na razgovor. Supruga ju je videla, nije primetila ništa sumnjivo. Kako se ni uveče nije vraćala kući, zvali smo je na mobilni telefon, ali je sve vreme bila nedostupna. Pomislio sam da je otišla kod neke drugarice, iako bi nam uvek javljala gde je - kaže Todosijević.

On je alarmirao rodbinu i prijatelje, ali o Olgici niko od njih nije imao nikakvu informaciju sve do danas kada je pronađena u blizini Bajine Bašte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    27. januar 2016 | 15:47

    Pobegla??? Pa ko te je jurio? Mogla si polako da odes, bez ovoliko pompe. Svaki dan se digne policija da resava ovakve gluposti, na ustrb onima kojima je zaista pomoc neophodna. Roditelji bi za toliko trebalo da poznaju svoju decu, na kakve su gluposti spremni. A ti devojko nisi maloletna da ne bi mogla da se javis roditeljima. Sram te bilo.

  • Srpskibek

    27. januar 2016 | 19:18

    Jadni vi sa njom..i ona sa vama..

  • X

    27. januar 2016 | 23:13

    Velika vecina roditelja nije objektivna i ne priznaje da im deca rastu u obicna nistavila,nekada nisu toga ni svesni jer danas za decu u osetljivom periodu nemaju vremena. Puste da ih vaspitava kafic,ulica i rijaliti i posle djavo kriv.jadni i oni sa decom i deca sa njima. Svi se muce samo niko istinu da izgovori. E to je istina a vi lupajte minuse do ujutru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA