VAVA: Nisam bio na slavlju SPS-a, već kod kuće sa ženom i decom

Vođa navijačke grupe "Alkatraz" tvrdi da u izbornoj noći nije bio na proslavi socijalista, iako ga demantuju fotografije sa lica mesta

  • 5

Aleksandar Vavić Vava, jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz", 25-godišnji momak koji već ima 12 krivičnih prijava za nasilničko ponašanje, nedozvoljeno držanje oružja, nanošenje teških telesnih povreda, razbojništva i krađu, demantovao je da je u izbornoj noći bio na proslavi koju je organizovao SPS.

To nisam mogao biti ja, jer tamo nisam bio - rekao je Vavić za "Alo", i dodao da je veče proveo kod kuće sa ženom i decom.

Telegraf je juče prvi objavio fotografiju na kojoj se Vava nalazi iza najvećeg pobednika ovih izbora, lidera SPS-a Ivice Dačića. Prema nekim informacijama, Vavić se u štab socijalista pojavio s trubačima, a bio je zadužen i za baklje koje su upaljene u momentu kada su SPS-ovci vatrometom proslavljali odličan izborni rezultat.

Još uvek važeći ministar policije Dačić najavio je da će odgovorni za taj propust u SPS-u snositi odgovornost.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dux

    8. maj 2012 | 12:58

    sigurno je bio fotosop

  • njegos

    8. maj 2012 | 15:48

    svi znaju da grobari imaju zastitu murije

  • Čeda Cvetković

    8. maj 2012 | 12:20

    E, jaka policija kao njen šef koji ne mogu da utvrde da li je Vava bio na proslavi. Dačić se bruka p o svim linijama. Najpre kao lider partije koja ne bi prešla cenzus bez penzionera a traži "poštovanje" u vidu mesta predsednika vlade. Neverovatno je koliko je ljudi iz zablude glasalo za njega iako se zna koga je služio i koje duhove i sada priziva. Još će nam dati ministra kulture Mrkinu prijateljicu Anu Bekutu. A mogao je "prihvatljiviju" Jelenu Karleušu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA