MILOJICA JE HTEO DA SILUJE MOJU BOLESNU ĆERKU I MENE, A BIO MI JE KAO SIN! Jeziv krik Radijane (66) potresao je Srbiju

- Milojica je došao u četvrtak uveče u našu kuću i doneo dve flaše rakije. Već nekoliko meseci se čudno ponašao, pozivao me u svoju kuću, ali sam mu stalno ponavljala da mi je kao sin jer ima godina kao moja deca. Jednom mi je rekao: "Kad bih znao da te neko voli, ja bih ga ubio" - priča Radijana K. (66) koju je napao komšija i nju i njenu bolesnu ćerku Ranku (48)

  • 4

Milojica je nasrnuo na moju Ranku, dva sata je trajala prava agonija, na kraju sam uspela da ga oteram, priča Radijana K. (66) iz Ivanjice koju je napao komšija i nju i njenu bolesnu ćerku Ranku (48), navodno pokušao da siluje!

POKUŠAO DA SILUJE MAJKU I ĆERKU: Drama u porodičnoj kući u Ivanjici

- Kao sina sam gledala na Milojicu, a šta uradi krvnik, hteo je da nas siluje - ovim rečima za Kurir počela je svoju ispovest Radijanka K.

Prema njenim rečima ćerka joj je još uvek u šoku zbog svega što se dogodilo.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Moja Ranka je bolesna da zlo bude veće, prošle godine je imala ginekološku intervenciju. Uplašena je i jedva je i u policiji i lekarima ispričala šta se dogodilo - kaže ona.

- Milojica je došao u četvrtak uveče u našu kuću i doneo dve flaše rakije. Već nekoliko meseci se čudno ponašao, pozivao me u svoju kuću, ali sam mu stalno ponavljala da mi je kao sin jer ima godina kao moja deca. Jednom mi je rekao: "Kad bih znao da te neko voli, ja bih ga ubio" - kaže Radijana.

Foto: ilustracija / Profimedia Foto: ilustracija / Profimedia

- Oko pet sati počeo je da šutira naš krevet. Vikao je razne grozote, govorio je da ne izlazi "dok ga neko ne j..e". Skočila sam preko moje ćerke i počela da ga gađam kako bih ga oterala. On je zgrabio moju ćerku i udario je pesnicom u glavu, od siline udarca ona je pala na pod, a on je legao preko nje i počeo da joj cepa garderobu - prepričava užas koji je preživela ona.

- Počela sam da ga vučem i udaram, a on me je zgrabio i odvukao u drugu sobu. Dva sata me je maltretirao, tukao i čupao za kosu, gušio, ma svašta mi je radio...

Napasnika se, kako tvrdi otarasila lukavstvom.

- Rekla sam mu da me pusti po rakiju, da popijemo po jednu, pa da opet budemo prijatelji. On je odlučio da izađe, a ja sam odmah zaključala vrata i pozvala policiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    1. februar 2016 | 08:58

    Зашто је примила у кућу комшију (вероватно алкохоличара) са "двије литре ракије"?

  • JB

    1. februar 2016 | 19:56

    Naš mali Milojica nemiran ki čigra, mnogo vole, mnogo vole s'komšiku da se sigra.

  • Boban

    2. februar 2016 | 19:32

    Komentarisete migrante,;a u Srbiji siluju na kilo. Smesni ste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA