BORE SE SA OPAKOM BOLEŠĆU, ALI SA OSMEHOM: Srce će vas zaboleti kada čujete Ljiljinu i Nikolinu priču! (FOTO)

Nikola koji boluje od karcinoma karlice s metastazama na plućima, smešten je na Institutu za onkologiju gde prima hemoterapije, a njegova majka Ljiljana, zbog neprijatnih posledica terapije, provodi s njim skoro 24 sata dnevno

  • 16

Kada je Nikoli otkriven tumor karlice 26. novembra, Ljiljani Vulinović se srušio svet. Ostala je bez posla, ali nije prestala da se za svog bolesnog sina bori kao lavica.

Nikola se mesecima žalio na bol u leđima, a kasnije je otkrivena gorka istina - na magnetnoj rezonanci je otkriven tumor. Od tog momenta, Ljiljana je stalno uz svog sina, koji iako se bori s teškom bolešću, vedar i nasmejan dečko.

Nikola koji boluje od karcinoma karlice s metastazama na plućima, smešten je na Institutu za onkologiju gde prima hemoterapije, a Ljiljana je uz njega 24 sata. Zbog toga je i prestala da radi, a ranije se trudiola na sve načine, pa je i čistila stanove po Beogradu.

- To je vreme koje moram da provedem s njim. On ima samo mene, ja samo njega, nemam na koga da se oslonim da bude uz dete. Na hemoterapiji sam s njim, a onda kući kad dođemo, posledice hemoterapije su neprijatne, moram da budem uz njega. Ponekad i svaki dan idemo da vadi krv, do Beograda i nazad - priča Ljiljana koja sa sinom živi u Staroj Pazovi, za portal Srbijadanas.

Foto: Facebook/Vulinović Ljiljana Foto: Facebook/Vulinović Ljiljana

Između serija hemoterapija, Nikoli samo pet, šest dana život bude koliko toliko normalan, ali Ljiljana kaže da se njen sin ne predaje.

- Pozitivan je, vedar, ima podršku, drugara, devojke, drži se - priča ova hrabra i jaka majka, i objašnjava da troškove hemoterapije pokriva osiguranje, ali da alternativna sredstva, ishrana i put do Beograda koštaju, a da ona ne može dovoljno da zaradi za svog Nikolu.

Nikola bi trebalo da uđe u program transplatacije matičnih ćelija, što će otvoriti nadu za njih dvoje.

Ipak, Nikolini drugari ga nisu ostavili samog. Pomažu kako god mogu, pa su čak organizovali i turmire da bi pokušali da skupe novac za svog druga.

Ukoliko želite da pomognete Nikoli i njegovoj majci, to možete učiniti uplatom na tekući račun:

160 - 5800100678130 – 21 ime: Vulinović Ljiljana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M Mom

    1. februar 2016 | 15:02

    Pa sad pojedinci nek salju glasove i komentare od 15.na Farmu umesto da pomognu kolko toliko ovom mladicu i ljudima slicnim njemu. Ne daj se mladi covece

  • JM

    1. februar 2016 | 16:02

    Nadam se da ce taj tvoj osmijeh sve pobijediti! Zivio!

  • !!!

    2. februar 2016 | 17:02

    Boze, pomozi ovom divnom osmehu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA