NIKO NE ZNA KAKO JE NESTALA: Devojčica (8) iz Novog Sada pronađena 15 kilometara od kuće!

Ovde nema rasvete, mračno je, zimi gotovo da nema ljudi. Opasna reka je samo na nekoliko metara od kuća, tako da smo svi u momentu bili u panici, otkrivaju komšije sa Ribarskog ostrva sa koga je devojčica nestala

  • 10

Devojčica S. M. A. iz Novog Sada nestala je u subotu po podne iz dvorišta porodične kuće na Ribarskom ostrvu, ali je posle četiri sata potrage nađena 15 kilometara dalje.

ISPOVEST TINEJDŽERKE ZBOG KOJE JE PLAKALA SRBIJA: Znam da sam digla ceo grad na noge i ne kajem se zbog toga!

Naime, porodična drama je započela kada je devojčica bez znanja svojih roditelja otišla do drugarice u naselje Veternik.

Iz policije nezvanično kažu da se još utvrđuje kako je devojčica nestala i kako je pešice stigla do petnaestak kilometara udaljenog naselja. Nije reč o otmici, ali nije isključena mogućnost neodgovornosti roditelja.

Otac devojčice S. M. A. juče nije bio raspoložen za priču.

NESTALE MARIJA (15) I DANIJELA (14) IZ VRŠCA: Policija ih traži, javite ako ste ih videli!

Mogu vam samo reći da mi je ćerkica dobro i da je sve u redu - rekao je kratko.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Policija je dobila prijavu o nestanku devojčice prekjuče oko 17 sati, a preplašena majka je dežurnom policajcu rekla da su pre dva sata primetili da deteta nema.

Komšija N. M. svedoči da je policija došla na Ribarsko ostrvo i krenula je potraga za devojčicom. Tada su i ostali žitelji ovog dela grada počeli da je traže.

Ovo su PRAVI razlozi zašto deca STVARNO beže OD VAS!

- Odmah sam zvao druga koji je na reci i zamolio ga da čamcem obiđe deo Dunava oko Ribarskog ostva, ali i šire. Dok smo je tražili, na sreću, negde naveče oko devet čuli smo da su je našli i sama se vratila - kaže on i dodaje da mu je majka devojčice posle svega rekla da su verovatno u pitanju dečje bubice.

Na Ribarskom ostrvu, gde se nalaze vikendice, zimi gotovo da niko ne živi, ima tek petnaestak, većinom starijih ljudi, te ih je nestanak devojčice sve jako potresao.

- Ovde nema rasvete, mračno je, zimi gotovo da nema ljudi. Opasna reka je samo na nekoliko metara od kuća, tako da smo svi u momentu bili u panici. Na sreću, sve se završilo dobro - kaže jedan od komšija.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA