KONJ UDARIO U KAMION, A VLASNIK ULETEO U KAFIĆ: Najluđa saobraćajka u Srbiji! (FOTO)

Životinja je odmah posle udara ustala i pomalo iznenađeno nastavila da se tetura, ali je njegov vlasnik, koji je uleteo u kafić, ostao da leži sve dok mu nije ukazana pomoć

  • 6

U jednoj od najprometnijih ulica u Prokuplju došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je konj koji je vukao zaprežna kola udario u kamion Javnog komunalnog preduzeća „Hameum“ iz Prokuplja. Od siline udarca, muškarac koji je bio na zaprežnim kolima i upravljao uleteo je u kafić kroz izlog!

Osvojili su nagradu za najbolji selfi, a onda je vlasnik konja pokušao da im sve uništi (FOTO)

Za sada se ne zna kakve je povrede zadobio, ali je vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu u Prokuplju. Kako saznajemo, nije poznato, za sada, kako je konj uspeo da se otme kontroli i svom silinom udari u kamion, koji se kretao svojom stranom.

ZA DOBRO JUTRO: Raznežićete se kada budete videli kako se maze konj i mačka (VIDEO)

Životinja je odmah posle udara ustala i pomalo iznenađeno nastavila da se tetura, ali je njegov vlasnik, koji je uleteo u kafić, ostao da leži sve dok mu nije ukazana pomoć.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Policija je na licu mesta i obavlja uviđaj.

(Biljana Roganović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mitka

    4. februar 2016 | 17:04

    A,sta je bilo sa konjem,da li se neko pobrinuo za njega?

  • Ja

    4. februar 2016 | 21:49

    Konj ko zna kako je umoran, iscrpljen, gladan, žedan, udaran bićem svako malo, a,uspori,a levo,a,desno. Nije mu čudo što je udario u kamion. Treba ga oduzeti.

  • Melina

    4. februar 2016 | 22:09

    Da sta je sa konjem da li je njemu ukazana pomoc. Kod nas u Nisu Romi koriste konje, ali ih i cuvaju u ne humanim uslovima i ne samo to nego sto su jadne zivotinje izlozene torturi od nesavevesnih vlasnika, imala sam prilike da vidim. Zasto neko po tom pitanju ne uradi nesto? I zasto se Romima ne oduzmu vise ove jadne i plemenite zivotinje? Zasto konacno ova vlast ne reaguje po tom pitanju? Molim redakciju telegrafa da poseti ul. Mramorsku u Nisu i da snimi jad i muku ovih zivotina ,konji su plemenite zivotinje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA