RUSIJA I ASAD SRAVNJUJU ALEP SA ZEMLJOM: 70.000 ljudi pokušava da pobegne!

Stanje u Alepu se pogoršalo nakon učestalih vazdušnih napada ruskih snaga koji su omogućili Asadovim vojnim i paravojnim utvrđenjima da se približe gradu

  • 34

Turski premijer Ahmet Davatoglu smatra da 70.000 ljudi, koji nadiru prema turskoj granici iz sirijskog grada Alepa, beže od žestokih borbi. Za eskalaciju sukoba premijer je optužio Rusiju, dok je ruska strana uzvratila optužbama da Turska namerava da napadne Siriju.

OKRŠAJ TITANA: Da li je RUSIJA jača od NATO?

Stanje u Alepu se pogoršalo nakon učestalih vazdušnih napada ruskih snaga koji su omogućili Asadovim vojnim i paravojnim utvrđenjima da se približe gradu.

Takođe, Ahmed je optužio rusku i sirijsku vladu za ratne zločine, što su obe strane snažno opovrgle.

U petogodišnjim sukobima u Siriji do sada je poginulo, procenjuje se, 250.000 ljudi, dok je 11 miliona bilo prisiljeno da napusti svoje domove.

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VukBgd

    5. februar 2016 | 11:36

    Kad Rusi i brat Asad oteraju kretene iz ISIS-a, Turke i "umerenu opoziciju" (čitaj CIA plaćenike ) sagradiće veći, lepši i bolji Alep!

  • Boro

    6. februar 2016 | 08:51

    Zalosno je kad turcin optuzuje nekoga za ratne zlocine,da neidemo u Istoriju i ubistvo milion Jermena,dovoljna je cinjenica sta turci rade sa Kurda

  • Velislav

    5. februar 2016 | 11:25

    Ispala Rusija terorista!? Ko je ovde lud?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA