UBICA JE MEĐU NAMA, STRAH NAS JE! Panika u srpskom selu posle brutalnog zločina

Kada je Branko nastradao svi stanovnici sela Stapar pomislili su da je to bio nesrećni slučaj, međutim, brzo je utvrđeno da je ubijen. Požar je, ispostavilo se, podmetnut da bi se sakrili tragovi zločina

  • 5

U selu Stapar kod Sombora desilo se stravično ubistvo kada je Branko Kuljanski (66) zapaljen u svojoj kući. Od tada, meštani žive u strahu da je nepoznati zločinac baš neko ko živi u njihovom selu, piše Informer.

STRAVIČAN PRIZOR KOD SOMBORA: Starac izboden nožem, pa ZAPALJEN u svojoj kući

Kada je Branko nastradao svi stanovnici sela Stapar pomislili su da je to bio nesrećni slučaj, međutim, brzo je utvrđeno da je ubijen. Požar je, ispostavilo se, podmetnut da bi se sakrili tragovi zločina.

- Nije pronađen ključ od kapije, koji sje stlano stajao u bravi sa unutrašnje strane. U kući je pronađena i korišćena pepeljara, što potvrđuje sumnju da Branko, koji je bio nepušač, nije bio sam u kući. Verovatno je sedeo i pričao sa ubicom, koji je pušio - navodi Informerov izvor.

Stuparci od utorka strahuju da je ubica među njima.

- Dok se ne razreši ovaj zločin, nećemo mirno spavati. Kako nailazi noć, tako se povlačimo u svoje domove i zaključavamo kapije, što ranije skoro nikada nismo činili - priča Brankov komšija.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Camel

    6. februar 2016 | 10:09

    DA NIJE MOZDA VOJVODJANSKO?

  • Mile23

    6. februar 2016 | 15:10

    Ja pomislih ISIS kad ono nasi rade isto.

  • Jafa

    8. februar 2016 | 14:52

    Beda ljudi svaki pubertetlija do nekih 23 kada su mu potrebne pare najvise a da zaradi nema gde razmislja kako da zaradi a ima nazalost puno bolesnih mozgova koji to vidi kao jedino resenje pljacka i to je veliki problem drustva i danasnjice . A vi i dalje reklamirajte starlete sa luksuzom i problem bice jos veci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA