MIGRANT SILOVAO SRPSKOG DEČAKA U BEČU: Policiji rekao da je to učinio jer "nije imao seks nekoliko meseci"

Dečak pod imenom Goran, čija se porodica još devedesetih godina doselila u Austriju hospitalizovan je s ozbiljnim povredama

  • 35

Dečak kojeg je silovao imigrant iz Iraka poreklom je iz Srbije. Incident se dogodio na jednom bazenu u Austriji, a njegova porodica je još devedesetih godina iz naše zemlje pobegla u Austriju.

MIGRANT SILOVAO DEČAKA (10) U BEČU: Evropa na nogama posle stravičnog zločina

Dečak pod imenom Goran je hospitalizovan s ozbiljnim povredama, a kako prenose austrijski mediji, cela porodica je pod velikim stresom, prenosi B92.

- Nisam mogla da verujem kada sam čula šta je on izjavio. Ja dolazim iz Srbije, živela sam pet godina u kolektivnom centru s ljudima različitih nacionalnosti. Vi ne možete da me nazovete rasistom, ali da kažete da ste bili u velikoj seksualnoj potrebi, to je monstruozno. To je kao da ja odem sutra u banku i da je opljačkam jer nemam dovoljno novca za svoju decu. Znam da fizičke rane mogu da se zaleče, ali rane na mojoj duši možda neće nikad - rekla je majka silovanog dečaka.

Inače, irački migrant je u Austriju ušao 5. septembra i radio je kao taksista. Kako se navodi, policiji je rekao da je dečaka silovao jer "nije imao seks nekoliko meseci".

(Telegraf.rs/ Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pARAĆINAc

    8. februar 2016 | 17:49

    Beše mi žao te izneglice...ali sada kako sve više čitam o tome šta rade...mislim da im se treba Na.ebati Keve ali samo tako...Nije imao odnose nekoliko meseci pa ajde dete...sto se medjusobno nepodovacaju mamicu im zarazenu i odvratnu....sve to trena ponovo vratiti nazad pa neka se J.bu kolektivno

  • Dragan

    8. februar 2016 | 17:55

    Nedaj boze da je moje dete silovao za takve ljude postoji samo jedna presuda smrtna i tu nema razgovora dalje

  • jkl

    8. februar 2016 | 18:05

    Jedan gnusan, nastran i pedofilski zlocin koji nema opravdanje. Kao nadoknadu za dusevnu bol decaku i njegovoj prodici i ujedno i edukativnu meru ovim bezumnicima, predlazem kastraciju izopacenog zlotvora!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA