KARLI FIORINA ISPADA IZ TRKE za predsednika SAD (FOTO)

Bivša "Hewlett-Packard" direktorka objavila je danas svoju odluku na Fejsbuku, pošto je završila na sedmom mestu na primarnim izborima u Nju Hempširu

  • 1

Karli Fiorina je završila svoju trku za Republikansku nominaciju u okviru predsedničkih izbora u SAD.

Bivša "Hewlett-Packard" direktorka objavila je danas svoju odluku o povlačenju na Fejsbuku, pošto je završila na sedmom mestu na primarnim izborima u Nju Hempširu.

- Iako sam danas suspendovala svoju kandidaturu, nastaviću da putujem ovom zemljom i da se borim za one Amerikance koji odbijaju da se pomire sa trenutnim stanjem i statusom kvo koji im više ne odgovara - navela je Fiorina u objavi.

Tramp i Sanders ubedljivi pobednici glasanja u Nju Hempširu (FOTO)

Fiorinina volja da napada Hilari Klinton - jednom je pozvala medije na pres konferenciju ispred istog hotela u Južnoj Karolini gde je Klintonova samo malo kasnije trebalo da održi istu - mogla bi da je održi u trci za poziciju potpredsednika.

DA LI JE ONA SLEDEĆA AMERIČKA POTPREDSEDNICA? Sara Pejlin se uključila u Trampovu kampanju (FOTO)

Ove godine je za Fiorinu bio drugi pokušaj za ulazak u politiku, prethodni je bio 2010. godine kada se za Senat suočila sa Barbarom Bokser iz redova demokrata i izgubila. Bila je jedina žena kandidat na primarnom izboru među republikancima. Njeno protivljenje abortusu postalo je centralna tema njene kampanje.

(Telegraf.rs / Izvor: edition.cnn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    11. februar 2016 | 08:46

    Sve je to obična predstava za američke tupsone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA