BOMBA U AVIONU SRPSKOG PILOTA BILA JE OSVETA ZAPADU: Islamisti priznali da su hteli da izvedu teroristički napad!

- Al-Šabab je izveo ovaj napad u znak odmazde za zločine koje je počinila koalicija zapadnjačkih krstaša i njihovih obaveštajnih agencija nad muslimanima Somalije - navodi se u saopštenju te džihadističke organizacije, prenosi Rojters

  • 2

Somalijska islamistička militantna grupa Al Šabab preuzela je odgovornost za eksploziju bombe koja je napravila rupu u trupu putničkog aviona.

Ekstremisti Al Šababa u poruci, koju su poslali i-mejlom, navode da je napad bio osveta za operacije koje Zapad sprovodi u Somaliji.

SRPSKI PILOT HEROJ OTKRIO ZAVERU POSLE NAPADA TERORISTA: Hteli su nas da okrive, nikad nisam sumnjao da je U AVIONU BILA BOMBA!

- Al-Šabab je izveo ovaj napad u znak odmazde za zločine koje je počinila koalicija zapadnjačkih krstaša i njihovih obaveštajnih agencija nad muslimanima Somalije", navodi se u saopštenju te džihadističke organizacije - prenosi Rojters.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

(VIDEO) MOJ VLADIMIR JE MOJ PONOS: Ispovest majke srpskog pilota i heroja kojeg slavi ceo svet!

Putnički avion sa 74 putnika morao je pre desetak dana prinudno da sleti u Mogadiš usled eksplozije koja se dogodila ubrzo nakon poletanja.

SRPSKI PILOT VLADIMIR JE HEROJ UNIVERZUMA: Učinio NEMOGUĆE i spasio 74 putnika SIGURNE SMRTI!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Podsetimo, srpski pilot Vlatko Vodopivec je uspeo da u Somaliji prizemlji avion sa velikom rupom u trupu, a između ostalog kazao je da nikada nije ni sumnjao da je to izazvalo nešto drugo osim bombe, napomenuvši da je bezbednost na aerodromu u somalisjkoj prestonici Mogadišu bila ravna nuli.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :::

    13. februar 2016 | 15:45

    A sta su cekali do sad? Ili su tek sad i sami saznali? Al-šaban teroristi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA