Otkinuo ruku tinejdžeru jer je hteo da ukrade patike! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Pijer je osumnjičen za pokušaj ubistva i nalazi se u pritvoru, dok Sema terete za pokušaj teške krađe

  • 10

Zakari Sem (17) ostao je bez jedne ruke, a razlog je krajnje trivijalan - obične patike! Dečka je pregazio vozač džipa Filip Pijera (39), kojeg je pokrao na ulicama Bruklina kada je, pošto je patike kupio od Pjera putem interneta, došao na primopredaju.

 

Kada su se našli, čovek je umesto ugovorenih 190 dolara, tražio da mu tinejdžer isplati čak 490 dolara, a pošto ovaj nije pristao na izmene, pokušao je da pobegne sa robom.

 

Prethodno je izvukao pištolj i zahtevao da mu Pjer da kesu sa patikama, a da ne uzme ni cent, a čitava rasprava se dogodila u automobilu.

 

Na snimku se vidi kako Sem izlazi iz automobila sa kesom u rukama i lagano prelazi na drugu stranu ulice dok "prodavac" kolima odlazi u drugom pravcu.

 

 

Par sekundi kasnije Pijer okreće svoj džip i namerno se zaleće na tinejdžera koji pokušava da pobegne.

 

Nesreća je bila toliko strašna da je sedamnaestogodišnjaku otkinuta ruka. Ipak, iako teško povređen, Sem je ustao i počeo da beži od gnevnog Pijera ostavljajući za sobom i kesu i pištolj.

 

Očevici su odmah pozvali policiju, a ranjeni Sem je ubrzo pao u nesvest zbog obilnog krvarenja. Tinejdžer je hitno prebačen u bolnicu gde se oporavlja.

 

Pijer je osumnjičen za pokušaj ubistva i nalazi se u pritvoru, dok Sema terete za pokušaj teške krađe.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Dailynews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    14. februar 2016 | 23:14

    Tako treba da prodje svaki lopov. Zamislite da svakom za kradju odseku ruku, kradje bi se smanjile za 90%. Treba uvesti takav zakon.

  • ..

    14. februar 2016 | 22:41

    Oni kupuju patike od 190 dolara a mi jedva od 2000 din

  • Gvozden

    15. februar 2016 | 07:31

    Devedesetih mladi izbeglica iz Hrvatske zbog patika ubi mladu prodavacicu. Pitam se kada ce Sbija doneti zakon o privatnom posedu?Sada nas lopovi kradu a mi jos treba da izademo napolje iz stanbenog objekta ds im ne smetamo i to sve zarad socijalnog mira! Drzava je mudra,bolje da kradu od gradana no od nje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA