NAJGORI GRANIČNI PRELAZ NALAZI SE U HRVATSKOJ: Policajci vređaju Bosance, psuju im majku, a ženama nude seks!

Postoje razne priče sa graničnog prelaza Maljevac, ali se jedna izdvaja: na tom je prelazu u autu rođena i jedna beba. Vozilo zaglavilo u gužvi, a beba je odbila da čeka na pečatiranje pasoša

  • 18

Granični prelaz Maljevac u Hrvatskoj je možda jedan od najgorih po mišljenju Bosanaca. Naime, oni koji rade u Sloveniji i Austriji prelaze granicu minimum dva puta nedeljno, pa su veoma upućeni u stanje koje tamo vlada. Oni "polude" kada moraju da petkom ili nedeljom uveče da čekaju na graničnom prelazu po dva sata, a nekada i više.

Ovo je 20 NAJMOĆNIJIH pasoša na svetu

- E, ovo nema nigde na svetu i ovo je živa sramota. Po šest sati, jarane, ovde se vozi u koloni od 500 metara do granice. I ja se svađam, jer dosta mi je više svih tih godina, a oni kažu: Ako ti nije pravo, vrati se nazad - žali nam se ogorčeni Hasim dok njegova ćerka Anela, čiji bosanski jezik ima slovenski prizvuk, ne može da razume zašto se svaki put pečatira pasoš ljudima koji godinama imaju dozvolu za boravak u Sloveniji.

To bi voleo da zna i Elvis Redžić. On je svoj pasoš izvadio 6. avgusta 2014. godine. Iako vredi deset godina, moraće da ga menja već ovaj mesec jer mu je ostalo mesta za samo dva pečata. To će ga koštati oko 30 evra.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Postoje razne priče sa graničnog prelaza Maljevac, ali se jedna izdvaja: na tom je prelazu u autu rođena i jedna beba. Vozilo zaglavilo u gužvi, a beba baš odbila čekati pečatiranje pasoša.

Takođe, bilo je i onih nešto lošijih iskustava sa Maljevca.

- Kada je putnik pokucao na staklo zaspalom policajcu, ovaj se trznuo i probudio, uzeo pasoš i zagalamio: "J...m ti sto bosanskih majki! Gde ćeš u ovo vreme?" Kada neko ima dužu bradu izvade mu sve iz auta pa kažu: "Ah, pa ti si austrijski državljanin. Srećno!" Previše je prostačkih dobacivanja: "Bosanci preplavili Evropu", "pun mi vas je k....", "šta si bleno"," kuš tamo, vamo dođi", "imaš li barem babin tops za policiju", "parkiraj desno da te ja prepipam", "jesi turista ili terorista", "da nisi iz Maoče", "šta ima u Siriji". Ili, recimo, kada naiđe sama devojka ili žena u autu, policajci dobacuju "što si sama, treba li ti jedan, ali vredan", "dobra si puška, a ja imam pištolj", "bi probala neobrezanog". Nisu to putnici zaslužili, nikako - ogorčen je Admir Muhić.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasķo

    15. februar 2016 | 15:54

    Kakva vlast takva drzava.Znam takve pijane policajce i carinike kohi su na rampu muskarcine a kuci ih zene tuku.Obicni lokalni nitkovi.

  • Dusan Silni

    16. februar 2016 | 05:23

    Rvati dobili drzavu pa se osilili? A ko njih, kako drzava dodje tako i prodje.

  • Re.Se

    15. februar 2016 | 16:42

    Sta ocekivat od hrvata? Ni jedna policija i carina nije savrsena al hrvati su daleko naj neljubazni. Gori su cak i od Madjara!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA