"DAVIO ME JE I PLJUVAO, A ONDA ME JE NAPALA NJEGOVA ŽENA": Lekar "Narodnog fronta" tvrdi da su ga brutalno pretukli trudnica i njen muž

- U šoku sam, nikada u životu nisam doživeo tako nešto. Psovao me je, gušio i udarao pesnicama. Modrice po licu su mi vidljive i kada vratim film, dobro sam i živu glavu izvukao - kaže doktor koji je napadnut u GAK "Narodni front"

  • 46

B. V. navodno je pretukao ginekologa iz GAK "Narodni front" Tomislava Paunovića jer je njegovu trudnu suprugu otpustio na njen zahtev, prenosi "Blic".

DRAMA U BEOGRADSKOM PORODILIŠTU: Pretučen doktor u "Narodnom frontu"!

- U šoku sam, nikada u životu nisam doživeo tako nešto. Psovao me je, pljuvao, gušio i udarao pesnicama. Modrice po licu su mi vidljive i kada vratim film, dobro sam i živu glavu izvukao - kaže dr Paunović.

Prema njegovim rečima sve je počelo u utorak kada je trudnica, kojoj je ostalo još nedelju dana do porođaja, zatražila da na lični zahtev izađe iz bolnice. Lekari su je otpustili, jer nemaju mehanizme da nekoga na silu zadrže u bolnici.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Uleteo je u lekarsku sobu i počeo da galami vičući zašto su mu ženu izbacili iz bolnice. Urlao je na sav glas da ćemo biti krivi ako skoči s mosta. Nikome nije bilo jasno o čemu priča - objašnjava doktor.

Nakon rasprave Vasiljević je otišao iz bolnice, a posle pola sata se vratio sa suprugom, a kada je doktor ušao u salu da pregleda trudnicu B. V. je navodno skočio na njega, zgrabio ga za vrat i oborio na pod, a službenom značkom (radi kao privatno obezbeđenje) napravio mu je velike posekotine po licu i vratu.

- U nekom trenutku i njegova žena je skočila na mene i udarala me - tvrdi doktor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    18. februar 2016 | 08:51

    Treba da se čuje i druga strana. Opšte poznato je da postoji "tarifa" za porođaj a oni koji ne plate budu drugačije tretirani.

  • Mik

    18. februar 2016 | 08:29

    Trudna zena skočila na doktora. Nesto ne stima.Aj da čujemo i drugu stranu.

  • Djape

    18. februar 2016 | 09:44

    Ne pamtim kada sam bio kod doktora, ali imam decu koja su ponekad morala da imaju odredjene preglede. I sam sam par puta dolazio u iskusenje da uhvatim doktora za vrat. Zvuci divljacki ali pojedinci medju njima su toliko nadrndani, grubi, neljubazni itd.kao da im je oridinaciju ostavio licno tata u nasledje. A pogresne dijagnoze, neadekvatne terapije i nestrucnost su standardna pojava. Naravno da i medju pacijentima ima svakakvih cudaka ali sve to moze i mora puno bolje da funkcionise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA