"MOJ SIN JE STRADAO KAO BRIS TATON": Majka ubijenog Fedora Frimermana najavila tužbu protiv Srbije

Majka pokojnog Fedora rekla je da je njen sin ubijen na isti način kao i francuski državljanin Bris Taton i najavila da će i ona, kao i Tatonovi roditelji podneti tužbu protiv države Srbije

  • 9

Ljubica Čolović Frimerman, majka Fedora Frimermana koji je ubijen uspred splava "Saund" 25. jula 2013. izjavila je danas u Višem sudu u Beogradu da se pridružuje krivičnom gonjenju četvorice radnika obezbeđenja splava, koji su optuženi za smrt njenog sina.

ZLOČIN ISPRED SPLAVA: Novo suđenje za ubistvo Fedora Frimermana

Majka pokojnog Fedora rekla je da je njen sin u ubijen na isti način kao i francuski državljanin Bris Taton i najavila da će i ona, kao i Tatonovi roditelji podneti tužbu protiv države Srbije.

Pred sudom je saslušan i sudski veštak Branimir Aleksandrić, koji je objasnio da je Fedor Frimerman izgubio svest posle prvog udarca u predelu glave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Decak iz vode

    23. februar 2016 | 16:17

    Ispada da niko nije kriv.Krivi smo mi sto smo se rodili u Srbiju a ne u Francusku ili u neku kapitalisticku zemlju.Sve dok svaciji zivot na ovom svetu ne vredi isto,od ovog sveta nece biti nista,ovakav i treba da propadne.Krajnje je vreme da krenemo da cistimo smece iz naseg dvorista( Srbije),od najmanjeg cinovnika pa do najveceg glavonje.

  • Srpskibek

    23. februar 2016 | 14:57

    Podrzavam vas gospodjo.treba da naplatite svu patnju i bol kroz koji ste prosli.to je kap u moru u poredjenju sa zivotom vaseg sina.a nasilnike.vlasnika splava i sve sluzbe zaduzene za bezbednost ljudi bi kaznio da vam do kraja zivota placaju odstetu.

  • ÔDragan

    23. februar 2016 | 15:41

    Bravo gospodjo,moja podrska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA