KRIO TRI RUČNE BOMBE I NOŽ ZA AUTOMATSKU PUŠKU: O ovom hapšenju priča cela Jagodina!

Policija Jagodine je imala pune ruke posla, pronašli su: tri ručne bombe, 32 paketića heroina, a uhapsili su i mladića koji je ukrao zlatni lanac

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova odredili su meru zadržavanja do 48 sati J. S. (59) iz Jagodine jer su kod njega, prilikom pretresa stana, pronašli tri ručne bombe od kojih je jedna bila bez kašike, nož za automatsku pušku, startni pištolj i više metaka različitih kalibara.

Osumnjičeni je prilikom pretresa pretio policijskim službenicima pa će osim za krivično delo nedozvoljenog držanja, nošenja i prometa oružja, protiv njega biti podneta krivična prijava i za ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.

Policija PU Jagodina ovih dana imala je pune ruke posla. Juče su uhapšena dva muškarca M. M. (20) i N. V. (31) iz sela u okolini Rekovca kod kojih su prilikom pretresa pronađena 32 paketića heroina spakovana i spemljena za prodaju, kao i dva elektrošoka i jedna replika pištolja.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Razrešen je i slučaj teške krađe koji se dogodio 22. februara. Uhapšen je 26.godišnji muškarac za koga se sumnja da je 70-godišnjoj starici 22. februara nasred grada, na pešačkoj stazi pored stambene zgrade, strgao zlatni lanac sa vrata i pobegao.

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obilic

    25. februar 2016 | 20:32

    Taj je odripio u tudje ime neko mora

  • miki-lebet

    25. februar 2016 | 17:22

    treba to rigorozno kazniti-kako i drugi nebi cinili takve stvari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA