TRAMPOVA PRELEPA ŽENA MIGRANTKINJA: Njen život u Americi bio je buran, a onda je upoznala Donalda (VIDEO)

Kako je sama emigrirala iz Slovenije 1996. godine sebe smatra dobrim primerom za one koji dolaze u SAD. Takođe, Ivana je iz Čehoslovačke došla u Ameriku, a 1977. godine se udala za Trampa i prvih 11 godina braka ona nije bila državljanka ove zemlje nego migrantkinja

  • 21

Melanija Tramp je bivši model i supruga kontroverznog kandidata na stranačkim izborima u Americi koja kaže da čak i nju muž svakodnevno šokira, ali da ga u svemu bezuslovno podržava! Međutim, ono što je još interesantnije jeste da je ona u Ameriku došla kao migrantkinja, baš kao i Donaldova prva žena Ivana!

TRAMP NAZVAO SUPARNIKA POGRDNIM IMENOM: Evo kako je publika reagovala (VIDEO)

Melanija se retko obraća javnosti, samo nekoliko puta je bila na Donaldovim mitinzima, ali aktivno učestvuje u kampanji i sa Donaldom se čuje po nekoliko puta dnevno.

Njegove političke stavove podržava, čak i one zbog kojih ga je jedan deo javnosti nazvao rasistom, poput izjave da su oni koji dolaze u SAD silovatelji, da donose kriminal i drogu i da će proterati sve ilegalne migrante koji trenutno borave u SAD. Kad god bi mu se ukazala prilika ponavljao je da treba podići zid duž američko-meksičke granice.

- Ne osećam da je uvredio Meksikance. On je rekao "ilegalni". Nije pričao o svima. I u pravu je. Otvorio je razgovor na temu koju niko do sad nije pokrenuo - kaže Melanija.

Foto: Twitter/Melania Trump Foto: Twitter/Melania Trump

Meksikanci nisu jedini koji su se našli na udaru vremešnog milijardera. Jednom prilikom rekao je da bi muslimanima trebalo zabraniti ulazak u Ameriku, ali i tu je gospođa Tramp imala spreman odgovor.

- Rekao je da će to biti privremeno i da se ne odnosi na sve muslimane. Mi moramo da znamo ko nam ulazi u zemlju. On želi da zaštiti Ameriku - kaže gospođa Tramp.

Kako je sama emigrirala iz Slovenije 1996. godine sebe smatra dobrim primerom za one koji dolaze u SAD. Takođe, Ivana je iz Čehoslovačke došla u Ameriku, a 1977. godine se udala za Trampa i prvih 11 godina braka ona nije bila državljanka ove zemlje nego migrantkinja.

Donald Tramp. Foto: AP/Tanjug Donald Tramp. Foto: AP/Tanjug

- Ja sam se pridržavala zakona. Aplicirala sam za vizu, za državljanstvo nakon mnogo godina. Nikada nisam planirala da ostanem ovde bez papira. Putovala sam svakih nekoliko meseci u Sloveniju i nazad u Ameriku. Poštovala sam sistem i zakon i to bi svi trebalo da urade - rekla je Melanija.

Melanija je otkrila i da govori nekoliko jezika, da se i njena majka bavila modom, da je studirala arhitekturu i dizajn, ali i šta je privuklo kod Donalda. Kako kaže u milijardera se zaljubila zbog njegovog "neverovatnog uma", "velike energije" i šarma.

- Imamo sjajan odnos. Svako od nas je to što jeste. Niko nikog ne pokušava da promeni - rekla je bivša manekenka u intervjuu za MSNBC.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    27. februar 2016 | 11:19

    Ne peglaj biografiju, .Aufingerisala si pistama,majka ti je krojačica,a otac ti je prodavac auto delova, a fakultete si fakultativno obilazila. Što se jezika tiče naučila si ih zbog potrebe,jer sise *kretala* u društvima poput Trampovog /i njihovih novčanika/ Ne odobravam,ne osudjujem,samo konstatujem. Na vreme si,preduzetnički, ponudila svoje resurse i odlučila se za investitora!.To je GOLA istina!

  • Maja

    27. februar 2016 | 12:32

    Ova sponzorusa ga vrti oko malog prsta.

  • milena

    27. februar 2016 | 12:38

    Vec sam je zavolela. Dovoljno mi je sto je sa nasih prostora , sto je uspela tamo gde niko nije. sto je pokazala da ima i lepotu i pamet i inteligenciju. Licno bih volela da je upoznam, da joj predlozim da se sa muzem posveti malo ovom podneblju pa ako treba , i neka se politicki angazuje .Mislim da bi uspela, ovom narodu malo radosti da ulije,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA