POLICAJCI UPALI U STAN, a kada su videli ko čuva 300.000 evra, ODSEKLI SU SE OD STRAHA

Amsterdamska policija uhapsila je 11 osoba osumnjičenih za dilovanje droge, a tom prilikom naišli su i na ovaj neverovatan prizor

  • 2

Policija u Amsterdamu otkrila je dva odrasla krokodila koji su služili kao čuvari novca jednog dilera droge. Ove opasne životinje čuvale su skoro 300.000 evra.

Probudili su se, a onda su u bazenu videli KROKODILA...

Amsterdamska policija uhapsila je 11 osoba osumnjičenih za dilovanje droge, a tom prilikom naišli su i na ovaj neverovatan prizor.

Krokodili su držani u sobi u kojoj su se nalazile i pare, a svako ko bi pokušao da dođe do novca morao bi prvo da se obračuna sa opasnim predatorima.

Osoba čiji su novac čuvali krokodili nalazi se među uhapšenima, a interesantno je to što je on imao svu potrebnu dokumentaciju za čuvanje ovih opasnih životinja, pa u tom smislu nije prekršio zakon.

Dok se slučaj ne razjasni krokodili će ostati tamo gde su pronađeni, a socijalni radnik će ih posećivati kako bi ih hranio.

Pored zaplenjenih 300.000 evra, policija je zaplenila i kristal met u vrednosti od 500.000 hiljada evra, kao i još nekoliko kilograma druge droge. Sumnja se da je ova banda drogom snabdevala nekoliko stotina ljudi.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    27. februar 2016 | 16:53

    I ja imam krokodila....al nemam pare!

  • liz

    28. februar 2016 | 08:51

    Ja imam macora ispred ulaznih vrata,pa nek pridje neko ako sme,kad se on nakostresi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA