JEZIVA PRIČA IZ BEOGRADSKE KUĆE u kojoj su u jednom danu misteriozno umrli OTAC, MAJKA i SIN!

Da li su preminuli od gladi ili nečeg drugog, pokazaće istraga. Obdukcioni nalaz je pokazao da su preminuli nenasilnom smrću

  • 2

Dušan (80) i Milica (84) Babić i njihov sin Dragan (61), pronađeni su mrtvi u kući u Surčinu, a da li su preminuli od gladi ili nečeg drugog, pokazaće istraga. Obdukcioni nalaz je pokazao da su preminuli nenasilnom smrću, saznaje "Blic".

U njihovu kuću, kako tvrde komšije za ovaj dnevnik, niko nije ušao 20 godina. Jedan od razloga za to je, kažu, taj što je sin bio psihički bolestan, a Milica i Dušan su bili skoro nepokretni, pa se pretpostavlja da nije imao ko da im nabavi hranu.

UŽAS KAKAV SURČIN NE PAMTI: Otac, majka i sin umrli OD GLADI?

Komšije svedoče da su Babići živeli teško, od socijalne pomoći koju je dobijao sin Dragan. On je, navodno, oboleo još pre 20 godina i svi su ga se plašili jer je bio agresivan.

- Bio je agresivan, prema roditeljima posebno. Stalno su se svađali, pričalo se da ih je jednom i davio. Retko je izlazio napolje, veći deo dana je provodio u sobi na spratu. Pamtim da je jednom, čak i na komšiju nasrnuo nožem bez ikakvog razloga. Poslednji put smo čuli viku iz njihove kuće 11. januara - priča za “Blic” njihov prvi komšija D. K.

BAJIĆI BILI MRTVI DVA MESECA PRE NEGO ŠTO SE SAZNALO? Detalji strašne tragedije u Surčinu (FOTO)

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Babići su bili povučeni i važili su za nedruželjubive komšije. Leti su često sedeli na terasi ispred kuće, a Dušan je biciklom išao do prodavnice. Komšije veruju da da su bili u boljim odnosima, da bi im sigurno neko pomogao

- Niko nikada nije ušao u njihovu kuću. Jednom je, pre jedno 20 godina, momak iz ulice koji je tada bio dete, zazvonio na vrata, i kada mu je Dušan otvorio, provukao se pored njega, protrčao kroz kuću i izašao napolje. To je bila dečja šala, jer su se oni bunili i stalno vikali na decu, pa su se klinci na taj način “osvetili” - priča komšija.

ZAKUCAO SE RENOOM U MOST NA PROKLETOM MESTU: O jezivoj smrti Stefana J. priča ceo Paraćin!

Drugi Surčinac navodi da su se “grejali na drva, a da nisu imali ni za šibice”.

- Znala je Milica da dođe kod mene i da potraži hranu. Uvek bih joj dala. Teška je njihova muka bila. Dok je mogao, Dušan je radio kao zidar, čak su kratko on i Milica bili i u Nemačkoj, gde je on zaradio za kuću u kojoj su živeli. Milica je bila domaćica, imali su i zemlje iza kuće, ali se nikad nisu bavili poljoprivredom, ni za svoje potrebe - rekla je komšinica Miroslava Tomić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona011

    1. mart 2016 | 14:26

    Realno, ovo je buducnost vecine nas kojima privatnici uplacuju minimalac ili nas ne prijavljuju...penzije koje cemo imati kad dodje vreme ce pokriti troskove stanovanja i nista nece preostati...

  • Mmm

    1. mart 2016 | 12:41

    Slika i prilika Srbije svet umire od gladi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA