SPREMALI NAPADE ŠIROM SRBIJE?! Borci ISLAMSKE DRŽAVE uhapšeni na Kosovu

Trojica pripadnika Islamske države F. B, I. F, i S. L. uhapšeni su na Kosovu i Metohiji pod sumnjom da su planirali terorističke napade širom Srbije

  • 13

Trojica pripadnika Islamske države uhapšeni su na Kosovu i Metohiji pod sumnjom da su planirali terorističke napade širom Srbije!

TERORISTI IZ SENKE OD KOJIH STREPI SVET: Veći su monstrumi od džihadista, a evo kada će NAPASTI (FOTO) (VIDEO)

Kako prenosi "Alo!" policija na Kosovu privela je povratnike sa ratišta u Siriji F. B, I. F, i S. L. protiv kojih je podnela krivične prijave zbog direktne povezanosti sa Islamskom državom.

Ozloglašeni džihadista iz grupe "DŽIHADI DŽON" pao zbog društvene mreže!

Njima je određen pritvor zbog osnivanja ćelija Islamske države na Kosovu.

Kod njih je pronađeno oružje i municija. Uhapšeni su živeli u Prišrini, Uroševcu i Gnjilanu. Najviše iskustva u ratovanju imao je F. b. koji je u Siriji bio od debruara do decembra prošle godine.

"On je prvo bio na praktičnoj i teorijskoj obuci, a posle je zadužio oružje i bio u prvim borbenim redovima. Kasnije je unapređen u vođu jedne borbene jedinice, koja je borjala 11 članova uglavnom s Kosova", rekao je izvor iz kosovskog Specijalnog tužilaštva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sejtan

    2. mart 2016 | 08:29

    Zasto inicijali puno ime i prezime kao nasi cetnici koji su se vratili iz ukrajine i setaju slobodno kao heroji zar nije isto

  • Tišljer036

    2. mart 2016 | 09:40

    Ajde nek krenu jednom dosadni ste i vi i oni

  • Kiki

    2. mart 2016 | 08:45

    Sve zajedno da uh pokupis nemaju znanje srednjoskolca sve sto znaju je da ljube zemlju koju unistavaju i da se deru alahu a vecina i nezna ko je on i pominju kuran a videli ga nisu semo zlo drustva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA