SUZE SAM PUSTILA KAD JE MOJA ĆERKA PROGOVORILA: Čudesno izlečenje neme devojčice na Ostrogu

- I kad smo stigli pred sami manastir, kod vode, moja devojčica progovori: "Mama, daj mi vode da pijem!" - svedočila je majka bolesne devojčice

  • 16

U manastir Ostrog dolaze vernici svih religija iz različitih krajeva sveta, u potrazi za spasom i izlečenjem. Zato ovaj manastir i spada u naposećenije na Balkanu, a o ispovestima ljudi koji su se vraćali sa vertikalne litice, uvek se priča i diskutuje.

TRI NAJVEĆA ČUDA SA OSTROGA: Oni su ozdravili zahvaljujući molitvama, njihove priče će vas oduševiti

Tako su se na sajtu Svetosavlje pojavile beleške o čudima koja su se dogodila upravo na ovom mestu, među kojima su i podaci o izlečenju devojčice Nepe iz Ulcinja koja je imala probleme sa govorom. Iako je slučaj zabeležen 1964. godine, on još uvek privlači pažnju.

"Pod datumom 16/29. oktobar 1964. manastirski letopisac zapisuje svedočanstvo gospođe Stanke Kason iz Ulcinja, koja je sa svojom kćerkom Nepom toga dana ponovo došla na poklonjenje Svecu u Ostrog:

- Moja ćerka Nepa, pre sedam godina se razbolela i nije mogla da govori za pet i po godina. Za to vreme vodila sam je svugde po bolnicama i lekarima kroz Jugoslaviju i nigde nije bilo leka ni pomoći za moje dete. Kada sam videla da lekari ne mogu da joj pomognu, ja se rešim i malu povedem u manastir Ostrog prošle 1963. godine, da se pomolim Bogu i Svetom Vasiliju, da joj pomognu i meni, sirotoj majci, koja se sa njom mučim, vodeći je po bolnicama.

Novo čudo pod Ostrogom - SLEPA DEVOJČICA PROGLEDALA!

I, slava Bogu i Svetom Vasiliju, prošle godine pred Đurđev-dan dovedem svoju devojčicu Nepu kod Svetog Vasilija u Gornji manastir. I kad smo stigli pred sami manastir, kod vode, moja devojčica progovori: "Mama, daj mi vode da pijem!"

Ja, preradosna od čuda šta se dogodilo sa mojom devojčicom pa mi progovori posle pet i po godina, od radosti sam suze pustila, blagodarila Bogu i velikom Čudotvorcu, Svetom Vasiliju Ostroškom, što se smilovaše na moju devojčicu i mene.

Dadnem maloj vode da pije i pođemo u crkvu da pristupimo Svetom Vasiliju i da mu se zahvalim na pomoći. Tada sam sa svojom ćerkom prekonačila u Gornjem manastiru i sutradan smo radosne pošle svojoj kući.

Evo me, slava Bogu i Svetom Vasiliju, na milosti koju nam je podario. I vazda kad budem mogla, doći ću da se molim svome velikom zaštitniku Svetom Vasiliju."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    4. mart 2016 | 15:55

    Supruga i ja smo prenoćili u gornjem manastiru zahvaljujući nagovoru svog druga Mihaila nakon 12 godina razvlačenja po bolnicama i otimanja para od strane raznih ginekologa i profesora, i dobismo ubrzo bliznakinje. Ne znam tačno koja sila je tu odlučila, ali nakon te noći provedene u manastiru milion % sam bio siguran da će supruga da zatrudni

  • Boze sacuvaj

    4. mart 2016 | 13:37

    Slava i milost na vjeke vjekova.

  • Јасмина

    4. mart 2016 | 13:54

    Да ли је то заиста тако,не знам..Али је сигурно да су храброст,воља и вера у победу много допринеле излечењу.Јако ми је драго због тога и желим им срећан нови почетак...СРЕЋНО,драги људи!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA