ZNAM DA TE U MOJIM RUKAMA NEĆU DRŽATI: Mladić iz Srbije čija devojka je zakazala ABORTUS napisao PISMO NEROĐENOM SINU!

- Ne znam te, tačnije ne poznajemo se i verovatno nikada nećemo imati šansu da to promenimo. Ne znam te, niti mogu znati kakav si mogao biti? Kakva bi bila tvoja interesovanja, tvoje želje, radosti i tvoji osmesi - navodi se u potresnom pismu

  • 55

Redakciji Telegrafa upućeno je jedno potresno pismo nesuđenog oca (ime poznato redakciji) čija devojka planira da prekine trudnoću i abortira. Ovakva odluka njega je duboko potresla i zabrinula, pa je spreman da na različite načine to zaustavi. Kako je naveo, prekid trudnoće je zakazan za ponedeljak, te on želi da učini sve što je u njegovoj moći da do njega ne dođe!

MAMA, OPROSTI, ALI JA ĆU SE UBITI: Devojčica napisala pismo mami, ceo Balkan u šoku (FOTO)

On se nada da će putem ovog pisma uticati na nju, da promeni svoju odluku i zadrži njihovo dete.

Prenosimo vam njegovo pismo u celosti:

"Ne znam te, tačnije ne poznajemo se i verovatno nikada nećemo imati šansu da to promenimo. Ne znam te, niti mogu znati kakav si mogao biti? Kakva bi bila tvoja interesovanja, tvoje želje, radosti i tvoji osmesi. Ne znam kako bi prilazio devojčicama, kako bi voleo ili išao sa mnom pod ruku na utakmice.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ne znam te, a život bih dao da te upoznam. Znam da te u mojim rukama neću držati, znam da mi nećeš pljuckati na ramenu, znam da ti neću pevati uspavanku, znam da neću dreždati pored tvog kreveca brinući da li ćeš se nakašljati, znam da te neću učiti da praviš korake, voziš biciklu, štipaš tete za guzu u prodavnici. Znam da od toga neće ništa biti, ali ipak želim da znaš da ti nisi ni za šta kriv.

Bio si tačno ono što se od tebe tražilo, plod ljubavi dvoje ljudi koji su se spojili pod jako teškim i čudnim okolnostima, a ipak zavoleli i držali zajedno. Znam da nisi ti kriv što nisi imao šansu, moja je obaveza bila da ti je omogućim. Ali i ako smo se videli na svega dva minuta putem monitora kod jednog jako lošeg čike, želim da znaš da su mi i ta dva minuta bila sve.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Gledao sam kao u delirijumu i prošlost i budućnost koja nas je čekala, na sve stvari koje smo mogli i trebali zajedno. Ali kada se ugasila slika, sve je stalo i nestalo, ostale su mi samo ove reči upućene tebi u znak želje da ti znaš šta si mi predstavljao i da znaš da sam ja kriv što ti nikada nisi niti ćeš šansu dobiti."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spontani

    5. mart 2016 | 11:17

    Ne radi to devojko, a ne znaš kako duša boli kad želiš dete, a ono nestane...

  • mama

    5. mart 2016 | 12:42

    Ja sam ostala trudna na drugoj godini studija... bila sam sa dečkom dve godine u vezi... u petak sam zakazala abortus za ponedeljak... on me je molio da razmislim i da to ne činim, a ja sam razmišljala o 1000 problema, i o tome kako je to neizvodljivo, gde ćemo živeti? od čega ćemo živeti? kako ocu to da kažem? kako bi porodjaj prošao? i na kraju sam stisla zube, i rekla "rodiću to dete!" Danas moja curica ima 7 godina, i najveća mi je radost i zadovoljstvo! Završila sam fakultet, a sa dečkom sam u braku već osmu godinu! :D Za sve postoji rešenje...

  • Mik

    5. mart 2016 | 13:28

    Ako se iskreno volite i razumete, ako mislite da mozete da budete dobri roditelji tom detetu onda vas molim ne ubijajte ono sto vam jednog dana moze predstavljati smisao zivota, neizmernu ljubav koju do sada niste osetili! To vam kaze ostvareni roditelj dva andjela!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA