ADRIJANA JE SA 13 GODINA POSTALA PROSTITUTKA: "Makro me je istetovirao po grudima, obeležio me je za ceo život!"

Policajac kaže da je svašta viđao. Na vratu jedne devojke bila je tetovaža starinske vreće s novcem, s natpisom "J*** me, plati mi". Na licu druge devojke je video veliku tetovažu sa incijalaima njenog svodnika, pored prepona treće je pisalo "bankomat"

  • 4

Adrijana (17) je imala tu sreću da se izvuče iz pakla prostitucije i trgovine ljudima, ali je ostala obeležena za ceo život. Naime, njoj je makro na prstima istetovirao njegovo ime!

SILOVALI SU ME 60 PUTA NA DAN: Ispovest prostitutke koja je molila da je ubiju jer nije mogla da izdrži PAKAO

Ona je kao 13-godišnjakinja počela da pruža seksualne usluge klijentima, ali nije očekivala da će je bukvalno tretirati kao imovinu.

Ovog sam postao svestan pre pet godina. To je samo još jedan način da se devojke kontrolišu i da se drugim svodnicima kaže: "Hej, ova osoba pripada meni" - rekao je Ron Fišer, policajac iz Los Anđelesa.

On je svašta viđao, na vratu jedne devojke bila je tetovaža starinske vreće s novcem, s natpisom "J*** me, plati mi". Na licu druge devojke je video veliku tetovažu sa incijalaima njenog svodnika, pored prepona treće je pisalo "bankomat". Na bedrima jedne devojke pisalo je ime njenog svodnika, dok je drugoj oko ruke tetoviran barkod.

Foto: Foter/Flickr/·S Foto: Foter/Flickr/·S

Adrijanina priča je počela kada je imala 13 godina. Kaže da je znala što je čeka. Jedne večeri bila je na žurki nedaleko od svoje kuće, kad je upoznala dečka koji joj je obećao sve prave stvari. Zatim ju je upoznao sa nekoliko devojaka koje su bile doterane i uređene, i devojčica je bila "kupljena".

- Mogu da pričam samo iz svog iskustva i ubeđena sam da nisam razmišljala o posledicama. Ne razmišljate o ubicama i silovateljima. Samo vam se vrti u glavi koliko možete zaraditi i što sve možete kupiti. Uz to, ne morate u školu i ne morate nikoga da slušate - kaže Adriana koja je brzo shvatila da ipak mora slušati svodnika.

I one koje su usledili, jer je u četiri godine imala četiri različita "vladara".

(Telegraf.rs / Izvor: express.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miks

    6. mart 2016 | 13:13

    njima je svak kriv sto su postale prostitutke,a one nisu nista.ajde ne lazite sve ste vi sebe same nudile i svjesno krenule .prvo svega ste se sa kriminalcima povezali pa sanjali o slavi i parama i tako se krece.to je isto ko kocka krenes i nema povratka.

  • zagondzija

    6. mart 2016 | 13:44

    ma ajd poso ko svaki drugi nek se samo nesto radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA