OGROMNI TALASI U CRNOJ GORI: Pogledajte kako izgleda kad oluja uskovitla more! (VIDEO)

Očekuje se da će za 24 časa pasti najmanje 80 litara kiše po metru kvadratnom u centralnom, a u južnom delu zemlje 50 litara

  • 37

Olujno nevreme je paralisalo mnoge gradove širom Jadranskog primorja, pa tako i Crnu Goru. Zbog jake kiše, saobraćaj u opštinama na Jadranu je otežan, a na nekim deonicama i obustavljen!

NEZAPAMĆENA OLUJA NADOMAK SRBIJE: Saobraćaj obustavljen u Istri, vetar duvao i do 100 kilometara na čas! (VIDEO)

Zavod za Hidrometeologoiju i seizmologiju izdao je crveni meteo-alarm za centralni i južni deo zemlje, zbog obilnih padavina i jakog vetra koji se očekuju danas.

Očekuje se da će za 24 časa pasti najmanje 80 litara kiše po metru kvadratnom u centralnom, a u južnom delu zemlje 50 litara.

Normalno odvijanje saobraćaja je posebno ugroženo između Herceg Novog i Risna, kao i na relacijama Tivat-Kotor i Bar-Podgorica.

Saobraćaj za šlepere i kamione, zbog snega, zabranjen je i na putevima od Nikšića, u pravcu Šavnika i Žabljaka , kao i prema granici sa Bosnom i Hercegovinom.

Na području Herceg Novog palo je 135 litara kiše po kvadratnom metru, a voda je u nekim mestima prodrla u podrume kuća.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug, Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA