(VIDEO) VODA STIGLA DO PORTE SRPSKE SVETINJE: Spasimo Gračanicu od POTOPA! (VIDEO)

Čitaoci su poslali alarmatan poziv za pomoć i video o potapanju valjevske Gračanice, manastira Svetog Arhangela Mihaila, jer je voda, prema njihovim rečima, već stigla do porte

  • 11

Voda nadolazi i preti da potopi jednu od najvećih srpskih svetinja - valjevsku Gračanicu!

Prema rečima naših čitalaca, voda je stigla do porte!

(UŽIVO) VANREDNA SITUACIJA! Izlile se reke, sprema se EVAKUACIJA - POPLAVLJENI putevi i kuće širom Srbije (FOTO) (VIDEO)

Čitaoci su poslali alarmantan poziv za pomoć i video o potapanju valjevske Gračanice, manastira Svetog Arhangela Mihaila, jer je voda, prema njihovim rečima, već stigla do porte, a kako je krenulo preti i celu da je poplavi.

Dramatične scene ARILJA POD VODOM, meštani u panici! (FOTO)

Kako navode, manastir nije zaštićen od brane koja je postavljena zbog punjenja veštačkog jezera hidrosistema “Rovni” i samo je pitanje vremena kada će se desiti najgore!

I BEOGRAD U PRIPRAVNOSTI: Vanredna odbrana kod KULE NEBOJŠA, reke u Sopotu i Mladenovcu - NADOLAZE!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BALKANSKI SPIJUN

    7. mart 2016 | 15:00

    Ako dozvolimo da se potopi svetinja onda treba svi lepo da poskidamo ikone, da prestanrmo da se krstimo ,i da javno izjavimo da je zemlja Srbija zemlja ateista !! Bar onda znamo na cemu smo i zasto ovo zlo dopustamo

  • Anoniman

    7. mart 2016 | 16:14

    Ne tako davno su ove nase krajeve zadesile poplave.Mnogi ostali bez svojih kuca,zemljista imanja.Umjesto da se nesto uradi po tom pitanju da se obnove nasipi kako nebi nas nebi zadesila ista situacija(kao sto se vidi).Nista se nije uradilo po tom pitanju nego se novac usmjerio u neke druge svrhe koje su skroz nebitne.Doklen vise?Kada ce se poceti uciti od gresaka?Jos kada bi uzeo u obzir koliko je pristiglo pomoci tokom zadnjih poplava.Gdje je to sve?Prvenstveno novac.

  • Ronaldo

    7. mart 2016 | 14:47

    Kako ih stitimo tako nam i jeste,poplave su opomene za

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA