UZNEMIRUJUĆE: Nastavnik tuče đake, lupa im šamare, vuče za uši i udara štapom (VIDEO)

Nastavnik je jednog po jednog učenika udarao štapom, lupao im šamare, vukao ih za uši, udarao po telu, a ni devojčice nisu bile izostavljene od ovog užasavajućeg čina

  • 27

Snimak koji ćete videti, zgrozio je i razljutio sve korisnike interneta. Na njemu se vidi nastavnik kako je poređao učenike, išao redom i sve ih maltretirao i zlostavljao.

Učenik BRUTALNO pretukao profesora na času, ispred celog razreda (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Nastavnik je jednog po jednog učenika udarao štapom, lupao im šamare, vukao ih za uši, udarao po telu, a ni devojčice nisu bile izostavljene od ovog užasavajućeg čina.

Ono što se još može videti na snimku, pored terora koje nasilni nastavnik sprovodi nad decom, je i jedan čovek, verovatno njegov asistent, kako stoji pored njega, gleda u kameru i smeje se dok se sve ovo dešava.

Iako nema informacija odakle dolazi ovaj uznemirujući snimak, po hidžabu koje nose pojedine devojčice, zaključuje se da je iz neke od Arapskih zemalja.

Čak i da su deca uradila nešto što nije dozvoljeno, ovo sigurno nije neko ko bi trebao da podučava decu, pa čak i da bude blizu njih.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija

    8. mart 2016 | 23:21

    Nije tu nista Uznemirujuce...toga dok je bilo ovde,Svi su bili normalni,A Sad sve probisvet do probisveta,pa mu ni Sad nemozes nista...Samo napred,Batina je iz raja izasla...

  • Sale

    8. mart 2016 | 23:35

    Dvoumim se dal je gore ovo ili potpuno odsustvo kazne kakvo se praktikuje kod nas. Spremamo generacije bahatih probisveta

  • Sanja

    8. mart 2016 | 23:55

    Kada bi neka zivotinja prisustvovala ovom ja vjerujem da bi skocila da brani ovu djecu. Za ove divljake nemogu cak ni pogrdno ime da smislim jer bih time uvrjedila I stoku I djubre ispod stoke. Strasno da je ovo moguce. STRASNO !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA