(VIDEO) POSLE OVOGA ĆETE OSTATI BEZ REČI: Pogledajte kako su radnici Kolubare spasli ZAROBLJENOG psa! (VIDEO)

Vatrogasci i radnici su udruženim snagama, uz pomoć merdevina došli do kuce. Iako su u početku mislili da će pobeći kada ih ugleda, bespomoćno kuče je shvatilo dobru nameru čoveka i odmah dotrčalo

  • 6

Jedan od radnika kopa Kolubare čuo je psa kako cvili sa visine od 15 metara. Nesrećna kuca stajala je na bloku uglja i zapomogala.

Vatrogasci i radnici su udruženim snagama, uz pomoć merdevina došli do kuce. Iako su u početku mislili da će pobeći kada ih ugleda, bespomoćno kuče je shvatilo dobru nameru čoveka i odmah dotrčalo.

- Akcija spasavanja psa lutalice na kopovima koji se našao zaglavljen na visini bloka uglja od 15 metara. Sve pohvale za humanost vatrogasaca i radnika koji su videli i čuli bespomoćnog psa koji je zavijao za pomoć - navodi jedan od radnika.

Vatrogasna služba je bez oklevanja krenula, postavila merdevine i spasla mališu, koji ih je posle hepienda nagradio veselim mahanjem repa i partijom posvećenog maženja.

(Тelegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA