PREOKRET: Detektiv koji je video malu Medlin sve izmislio da bi UZEO PARE OD NJENIH RODITELJA

- Neozbiljno je tek tako plasirati informaciju o maloj Medlin. On je odmah iz Paragvaja otišao za London. Sumnjamo da je hteo da iznudi pare od devojčicinih roditelja - rekao je ministar unutrašnjih poslova Rašid Džalil

  • 3

Britanski privatni detektiv Miraz Ulah Ali nalazi se na meti oštrih kritika nakon što je u javnost plasirao informaciju da se nestala devojčica Medlin Meken nalazi u Paragvaju.

OVO JE PRAVA ISTINA O MALOJ MEDLIN: Prvo su demantovali da je u Paragvaju, a onda su tamo sve pretražili

Zvaničnici su izrazili svoje nezadovoljstvo prvenstveno zbog toga što detektiv nije konsultovao nadležne organe pre nego što je obelodanio ovakve nepouzdane informacije.

Medlin, koja bi sada imala 12 godina, nestala je u Portugalu 2007. godine, nakon čega su njeni roditelji anagažovali sve službe za pronalazak devojčice. Takođe, oni su odredili iznos od 2 miliona evra kao nagradu za onog ko bude pronašao njihovu ćerku.

Interpol i paragvajske vlasti sumnjaju da je Miraz Ulah ovu priču o Medlin izmislio jer je želeo da uzme novac od njenih roditelja.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Neozbiljno je tek tako plasirati informaciju o maloj Medlin. On je odmah iz Paragvaja otišao za London. Sumnjamo da je hteo da iznudi pare od devojčicinih roditelja - rekao je ministar unutrašnjih poslova Rašid Džalil.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA