Meštani Zaklopače u Grockoj dobili novu poštu sa savremenim servisima i besplatnim internetom (FOTO)

Pošta u Zaklopači radiće u prostorijama Mesne zajednice, u Ulici JNA 4, koje je, nakon kompletnog renoviranja, Mesna zajednica "Zaklopača" ustupila na korišćenje Pošti Srbije

  • 0

Na zahtev lokalne samouprave, a u okviru akcije "52 pošte za 52 nedelje", koju Pošta Srbije uspešno sprovodi od početka godine, danas je otvorena jedanaesta po redu pošta 11352 Zaklopača, u istoimenom naselju na području Gradske opštine Grocka.

LEPE VESTI: Otvorena nova pošta u Kragujevcu (FOTO)

Za razliku od banaka, koje napuštaju mesta gde nema profita, Pošta nastoji da bude prisutna u svakom kutku Srbije, usredsređena je na potrebe građana i privrede, i stalnim inovacijama teži da bude njihov verni pratilac, a najveća nagrada je svaki zadovoljni klijent koji će ponovo koristiti usluge Pošte Srbije.

Novu poslovnicu svečano su pustili u rad Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća "Pošta Srbije" i Stefan Dilberović, predsednik Opštine Grocka koja je pomogla i obnovila objekat Mesne zajednice u kojem će za meštane Zaklopače raditi i veoma lepa pošta.

- Nismo na Kopaoniku, ovo nije biznis forum, ovo je Zaklopača. Pošta Srbije kao najuspešnije tržišno pozicionirano javno preduzeće u 2015.godini, u ovom selu pokušava da reši one ključne životne stvari koje znače mnogo za obične ljude. Bitno je da korisnik može ovde da podigne penziju, da primi paket ili pošalje pismo, da imamo besplatan internet kutak za vezu sa onima koji su daleko.

Foto: posta.rs Foto: posta.rs

- Radimo ovo čista srca i iz najbolje namere, jer ako ne podignemo srpsko selo, osnovu države, nećemo stići daleko. I ono što je posebno važno, pokušavamo da pokrenemo privrednu aktivnost i sklopimo nove ugovore sa lokalnim preduzetnicima, da ljudi ovde krenu da rade i da mogu da brinu o sebi. Pošta Srbije na ovaj način daje primer kako se radi i ostvaruje najbolji poslovni rezultat, od čega koristi imaju država, 15.000 zaposlenih i građani Srbije - rekao je otvarajući poštu direktor Krkobabić.

Uz reči zahvalnosti Pošti Srbije što se otvaranjem pošte približila meštanima Zaklopače, predsednik opštine Grocka Stefan Dilberović rekao je da lokalna samouprava ulaže napore da sve javne službe budu što dostupnije građanima.

 

Foto: Promo Foto: Promo

Prvi korisnici usluga nove poslovnice bili su preduzetnici "Fluidterm eksport-import" d.o.o. i "Grejmont" d.o.o, potpisnici ugovora u sklopu promotivne akcije "Post-ekspres za 99 dinara", koja traje do kraja marta i namenjena je malim privrednicima za jeftinije i efikasnije distribuiranje robe.

Pošta u Zaklopači radiće u prostorijama Mesne zajednice, u Ulici JNA 4, koje je, nakon kompletnog renoviranja, Mesna zajednica "Zaklopača" ustupila na korišćenje Pošti Srbije.

Foto: Promo Foto: Promo

Na ovom području živi preko 3.000 stanovnika u 1.080 domaćinstva, gde posluje i 64 pravna lica. Do sada su im najbliže pošte bile u Grockoj, na oko osam kilometara, ili u Boleču, udaljenom desetak kilometara. Meštani će sada moći da računaju na sve klasične i platne usluge, najvišeg kvaliteta a po najnižoj ceni, u pošti u svom selu.

Dostavna pošta 11352 Zaklopača radiće od 8 do 14 radnim danom, a subotom do 12 časova. Umrežena je u jedinstvenu informatičko-komunikacionu aplikaciju PostTIS, koja je delo tehnologa i informatičara Pošte Srbije. Osim tradicionalnih i savremenih servisa, korisnicima je omogućen i besplatan pristup internetu, radi približavanja novih tehnologija i načina komunikacije.

Pošta 11352 Zaklopača poslovaće pod okriljem Radne jedinice "Beograd centar" i deseta je pošta na području Gradske opštine Grocka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA