UniCredit Bank Srbija od sada zvanično i na Tviteru (VIDEO)

Stranica @UniCredit_RS će pored informacija o aktivnostima banke sadržati i informacije o UniCredit brendu i vrednostima koje on promoviše, kao i o najnovijim proizvodima i uslugama

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Prateći trendove savremenog poslovanja i življenja, odnosno već uvreženo mišljenje, da „ako nije online, nije se ni desilo“, UniCredit Banka Srbija nastavlja sa svojom digitalnom transformacijom. Njena digitalna porodica je od danas bogatija za još jednog člana. Naime, pored zvaničnih profila na Facebook-u, Instagram-u, YouTube-u, Google+ i Linkedin-u, banka je danas pokrenula i svoju zvaničnu stranicu na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža, kako u našoj zemlji, tako i u svetu, Twitter-u.

Stranica @UniCredit_RS će pored informacija o aktivnostima banke sadržati i informacije o UniCredit brendu i vrednostima koje on promoviše, kao i o najnovijim proizvodima i uslugama. Takođe, prisustvo banke na ovoj mreži će doprineti bržoj i kvalitetnijoj komunikaciji kako sa postojećim, tako i sa potencijalnim klijentima. @UniCredit_RS će biti i mesto gde će ljubitelji fudbala moći da prate sve novosti u vezi sa najpopularnijim evropskim klupskim takmičenjima, dok će studenti i učenici, najaktivnija grupa kada su društvene mreže u pitanju, moći da dobiju sve korisne informacije u vezi sa kreditima i stipendijama.

Svi korisnici Twitter-a mogu da „zaprate“ stranicu UniCredit Banke Srbija na adresi @UniCredit_RS - https://twitter.com/UniCredit_RS i pogledaju prvi “cvrkut” ove banke - zanimljiv video klip posvećen svim društvenim mrežama na kojima je ova banka prisutna.

UniCredit Banka Srbija je članica UniCredit Grupe, jedne od vodećih evropskih finansijskih grupacija sa jakim prisustvom u 16 zemalja. Kroz mrežu od približno 7.800 ekspozitura i više od 141.000 zaposlenih, Grupa je prisutna na oko 50 tržišta. U regionu Centralne i Istočne Evrope, UniCredit upravlja najvećom međunarodnom bankarskom mrežom od oko 2.100 ekspozitura (odnosno 3.100 uključujući Tursku). UniCredit Grupa posluje u Austriji, Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA