MANIJAK PRATIO ŽENU U AUTOBUSU, NAPAO JE, ŠAMARAO I HTEO SEKS ZA 2.000 DINARA?! Detalji UŽASA na Pančevačkom putu

Beograđanku staru 45 godina je pre nekoliko večeri na Pančevačkom putu napao manijak i pokušao da je siluje

  • 8

Beograđanku staru 45 godina je pre nekoliko večeri na Pančevačkom putu napao manijak i pokušao da je siluje! Napad se dogodio oko 19 časova, a za sada nepoznati muškarac prethodno je bio sa njom u gradskom autobusu na liniji 108.

TUKAO DEVOJKU, TERAO JE NA SEKS SA NEZNANCEM DA BI JE SNIMAO, A POSLE JE SILOVAO?! Jezivo seksualno nasilje u Nišu

Kako prenosi "Alo!" ona je jedva uspela da se odbrani i pobegne prema putu, gde je zaustavila automobil, kojim je pobegla.

- Ona je iz Krnjače autobusom 108 krenula ka Pančevu. Zatim je izašla na poslednjoj stanici na Pančevačkom putu i krenula peške ka Pančevu. Tada je sustigao napadač, koji ju je nakon kraćeg razgovora gurnuo u grmlje pokraj puta, opkoračio je i počeo da joj otkopčava pantalone. Rekao joj je da će brzo da bude gotovo i da će joj dati 2.000 dinara - kaže izvor ovog lista.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Kako dalje navodi naš sagovornik, napadnuta žena rekla je manijaku da ne želi seks s njim i počela je da se otima, nakon čega joj je on udario nekoliko jakih šamara.

- Nije uspeo da je siluje, ali jeste izvadio svoj polni organi i ejakulirao po njoj. Nesrećna žena je iskoristila trenutak napadačeve nepažnje i nekako je uspela da mu se otrgne i počne da beži prema putu. Kako je rekla policiji, dok je trčala je čula kako manijak viče za njom da je “zaboravila torbu i da se vrati da je uzme”! Naravno da se nije vratila, već je pokušala da zaustavi vozilo koje je prvo naišlo - priča izvor.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Na njenu sreću, ubrzo je stala “tojota” kojom je upravljala ženska osoba, koju je zamolila da pozove policiju, što je ona odmah i učinila.

Policija je uzela sve potrebne podatke i materijalne dokaze koji bi trebalo da dovedu do hapšenja napadača. Takođe, policija je odmah obavestila i nadležnog dežurnog tužioca Višeg tužilaštva u Berogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA