SILOVALI SU ME SVAKOGA DANA: Ovu ženu su NELJUDI maltretirali mesecima! (VIDEO)

- Bila sam zatočena kod borca ID koji se zove Omar. Zlostavljao me je svakoga dana, a kako ne bih ostala trudna i da bi mogao što duže da me muči morala sam pijem pilule za kontracepciju. Oni se uopšte ne ponašaju kao ljudi, ne možete to ni da zamislite - rekla je ova 25-godišnjakinja

  • 7

Seksualna robinja (25) Islamske države, pripadnica Jazida i majka četvoro dece, otkrila je kako su je džihadisti ove ozloglašene terorističke grupe svakodnevno, sedam meseci, maltretirali i zlostavljali. Ona je bila primorana da ispunjava sve što su od nje vojnici tražili!

GLEDALA SAM KAKO MI SILUJU ĆERKU: Ispovest žene čija je porodica preživela PAKAO

Kurdi su je oslobodili nakon godinu i po dana, zajedno sa još 30-ak sunarodnika. Preživela je torturu o kojoj je poželela da priča javno.

- Bila sam zatočena kod borca ID koji se zove Omar. Zlostavljao me je svakog dana, a kako ne bi ostala trudna i da bi mogao što duže da me muči morala sam pijem pilule za kontracepciju. Oni se uopšte ne ponašaju kao ljudi, ne možete to ni da zamislite - rekla je ova 25-godišnjakinja.

Takođe, ona je izjavila da su njenog oca i braću odveli sa Sindžara i da ne zna gde su. Ipak, dodaje, da je možda bolje da su mrtvi.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Kada je Omar želeo da je proda nekom drugom, molila ga je da to ne učini i pretila je samoubistvom, tako da je popustio. Iako je danas slobodna, daleko je to od srećnog života, a trauma i posledice zlostavljanja ostaće zauvek.

Među oslobođenom grupom je i 22-godišnjakinja koja je ostala u drugom stanju pošto je oteta. Dete je umrlo kada je imalo sedam meseci.

- Nisu nam dali da ga sahranimo. Bili smo u strahu, uvereni da će nam svima odrubiti glave ako ih ne poslušamo. Bili smo potpuno poniženi, kao ljudi. Nećemo to zaboraviti dok smo živi - rekla je.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    16. mart 2016 | 17:40

    Koja je poenta objavljivanja ovakvih vesti?

  • polat

    16. mart 2016 | 16:05

    vise je nego jasno da ovi bestidnici koriste Islam kao zaklon a jos pri tom imaju namjeru omalovazit Muslimane,dakle sve je jasnije ko se krije iza ID i ko ih placa,to je javna tajna

  • Bob

    16. mart 2016 | 14:30

    E Ameriko šta napravi nestala da bog da!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA