Beogradski carinici OSTALI NEMI tokom redovne kontrole pošiljki: Omot kompjuterske igrice krio je NEVEROVATAN SADRŽAJ!

Tablete su otkrili carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja koji su vršili pregled pošiljaka namenjenih izvozu u inostranstvo

  • 5

Carinici su kontrolom pošiljki u pošti Beograd otkrili 1.400 tableta za koje postoji osnovana sumnja da imaju psihoaktivno dejstvo, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Zaplenjeno dve tone dizela i kombi kod Bubanj Potoka

Tablete su otkrili carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja koji su vršili pregled pošiljaka namenjenih izvozu u inostranstvo.

Tako su u pošiljci adresiranoj na Sjedinjene Američke Države pronašli omot za kompjutersku igricu i u njoj 700 tableta svetloplave boje, u drugoj koja je trebalo da bude poslata u Veliku Britaniju nalazilo još 600 istih tableta, dok je u trećoj koja je bila upućena u Nemačku bilo 100 tableta bele boje.

Sve pošiljke je u inostranstvo slala jedna firma iz Pančeva, a s obzirom na to da se radi o tabletama za koje se sumnja da imaju psihoaktivna svojstva, sve su predate policiji u dalju nadležnost, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    16. mart 2016 | 17:57

    Žao mi. Ostadoše dečica bez željno očekivanog NEVEROVATNOG SADRŽAJA igrice!

  • Brain

    16. mart 2016 | 18:24

    Pa to je sasvim normalno, kad je novi glavni rukovodilac tih ekipa u carini, lekar specijalista. Dobro obavešteni tvrde da je kod bivšeg poslodavca (Ministarstvo zdravlja) bila poznata po neverbalnim metodama rešavanja nesuglasica...fight...bre

  • O.o

    16. mart 2016 | 19:27

    A da se igrica ne zove "zuma"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA