OVO JE DEKA KOGA SU RAZBOJNICI BRUTALNO PRETUKLI I UZELI MU SVE: Nišlija ne žali za parama, VEĆ ZA NEČIM ŠTO SE NE MOŽE KUPITI NOVCEM! (FOTO)

Šakir, penzionisani prevodilac turskog jezika prestravljen je novim razbojničkim napadom jer je pre tri godine već opljačkan a počinioci nisu pronađeni

  • 19

Nišlija Kemal Šakir (79) ostao je bez celokupne ušteđevine koju su mu jutros ukrali za sada nepoznati razbojnici. Trojica pljačkaša su polomila rešetke na prozoru spavaće sobe starca i napala ga dok je spavao.

BRUTALNO PRETUČEN STARAC (79) U NIŠU: Trojica razbojnika mu upala u kuću

Nakon što su ga pretukli i izvršili premetačinu pobegli su sa 650 evra i 10.000 dinara, koliko je Šakir imao u šteku.

Šakir, penzionisani prevodilac turskog jezika prestravljen je novim razbojničkim napadom jer je pre tri godine već opljačkan a počinioci nisu pronađeni.

- Napali su me kao zveri, svukli sa kreveta i počeli da udaraju. Okrenuli su me licem prema podu i zavikali : Gde su pare, mi smo Arkanovi. Molio sam ih da prestanu ali su nastavili da me besomučno udaraju po glavi, da me šutiraju... Zapomagao sam, molio ih ali nisu prestajali, mislio sam da će me ubiti. Prevrnuli su celu kuću, polomili mi stvari a pre nego što su otišli pokidali su kabl od telefona i monitora i vezali mi ruke, noge i usta - priča pretučeni čovek.

Kako kaže, više od novca koji su odneli žali za polomljenim stvarima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Uništili su mi sliku i lampu koje sam dobio iz Meke. Nisam išao na hodočašće pa su mi te stvari puno značile. Kad su me prvi put opljačkali odneli su mi pištolj koji sam dobio na dar od nekadašnje Državne bezbednosti jer sam za njih obavljaju prevodilačke poslove i nakit moje pokojne žene. Ne shvatam zašto su se na mene okomili. U strahu sam, ne znam kako ću noćas spavati, bojim se da se razbojnici ne vrate  - jada se Kemal.

Niška policija je saopštila da je u toku intenzivan rad na rasvetljavanju ovog razbojništva.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare2

    18. mart 2016 | 00:04

    Jadan covek. 100 godina zatvora kriminalcima.

  • Ado-Mur

    18. mart 2016 | 00:14

    Da ih je pobio odgovarao bi za ubistvo,znaci ovako treba da puste ljudi kad neko hoce da ih pljacka. Uzas..

  • Dred

    18. mart 2016 | 00:01

    Deko zelim ti sve najbolje...a ova goveda da se tako izlome...ali policija valjda zna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA