TOMA NIKOLIĆ: Lično ću da bijem za ukraden glas!

"Ovoga puta neće moći da bude krađe, spreman sam da se lično tučem na biračkom mestu", rekao je lider SNS-a Tomislav Nikolić, i poručio portparolu Tužilaštva Tomi Zoriću da laže

  • 9

Predsednički kandidat SNS Tomislav Nikolić odbacio je tvrdnje Tužilaštva da nije bilo izborne krađe i najavio da će se za drugi krug predsedničkih izbora naprednjaci bolje organizovati i da su spremni da "fizički brane svaki glas".

- Ovoga puta neće moći da bude krađe ili ćemo zaista da se tučemo kad god budu hteli da kradu. Ovaj put sam spreman da se fizički i ja lično tučem na biračkom mestu na kome kradu - rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, neće biti zapisnika na mestu na kome se dogodi krađa, a kako je dodao, to je stav stranke.

Republičko tužilaštvo je samo produžena ruka DS-a, rekao je NIkolić i dodao da naprednjaci ne odustaju od nastojanja da dokažu da je na izborima 6. maja bilo izborne krađe, ali da ipak izlaze na drugi krug predsedničkih izbora.

On je ponovio da će kontrola na izborima biti rigorozna, a da je od RIK-a zatražio da na biračkim mestima jedna polovina predsednika i zamenika predsednika biračkih odbora bude iz DS-a, a druga iz SNS-a.

Lider naprednjaka je rekao da se vlast osvaja na izborima, a ne na ulici, "kao što su to učinili oni koji sada vladaju državom".

Govoreći o izjavi portparola Tužilaštva Tome Zorića da nije bilo falsifikovanja izbornih rezultata na biračkom mestu u Pančevu, zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić je rekao da je je Zorić lažov.

- Toma Zorić laže i u zapisnicima, onim koji su otišli u RIK, Boris Tadić je dobio bar pet puta više glasova nego što ih ima u glasačkim listićima - tvrdi Vučić.

(D.Z./Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dn

    14. maj 2012 | 16:38

    Kakav čovek. Pa nakon ovakve izjave izgubio bi i protiv Čiča-gliše na izborima, a ne protiv Tadića. Ovakav hoće da bude predsednik Srbije? Mene je baš motivisao da glasam protiv njega, iako nisam glasao u prethodnom krugu.

  • Makara

    14. maj 2012 | 16:48

    Pa to je Kung Fu Toma....

  • Mićko

    14. maj 2012 | 17:17

    Ma da, dajte SNS-u pola biračkih odbora pa da mogu lagano da ponište svako izborno mesto gde je Tadić dobio. Uplašim se kada pomislim na šta bi ličila vladavina ovog čoveka ako se ovako prolupao još u izborima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA