NUKLEARKOM NA VAŠINGTON: Objavljen snimak kako će Severna Koreja UNIŠTITI Ameriku (VIDEO)

U četvorominutnom snimku se vidi lansiranje nuklerane rakete sa podmornice ka Vašingtonu, a na kraju snimka vidi se američka zastava u plamenu

  • 58

Severna Koreja objavila je danas novi montirani propagandni snimak pod nazivom "Poslednja šansa" na kojem se prikazuje nuklearni napad na Vašington.

BLIŽI SE SUDNJI DAN: Ovako bi izgledao kraj sveta ako bi Kim Džong Un napao Ameriku (VIDEO)

U četvorominutnom snimku se vidi lansiranje nuklerane rakete sa podmornice ka Vašingtonu, a na kraju snimka vidi se američka zastava u plamenu, preneo je AFP.

Snimak prikazuje istoriju američko-korejskih odnosa i završava se digitalno obrađenom scenom u kojoj se vidi raketa kako prolazi kroz oblake, vraća se na zemlju i pada ispred spomenika Abrahamu Linkolnu u Vašingtonu.

Zgrada američkog Kapitola eksplodira i pojavljuje se poruka na korejskom jeziku: "Ako američki imperijalisti pomere i jedan milimetar ka nama, mi ćemo ih odmah gađati nuklearnim oružjem".

Severna Koreja je takođe upozorila Južnu Koreju da će napasti predsedničku palatu Seula ukoliko se južnokorejska predsednika Park Geun-Hje ne izvini svom severnom susedu zbog "izdaje", preneo je AP.

Severna Koreja u ultimatumu, koji je izdala Korejska narodna armija, a preneli državni mediji, zahteva se i da južnokorejska predsednica javno pogubi zvaničnike odgovorne za, kako se tvrdi, planove za napad na njihovo rukovodstvo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    26. mart 2016 | 19:40

    ZAR JE MOGUCE DA SE PENTAGONU TOLIKO ZURI DA IZAZOVE 3 SVETSKI RAT ??!! ZAR STE TOLIKO BLIZU BANKROTSVA DA SAMO U RATU VIDITE IZLAZ ILI ZELITE I PO CENU UNISTENJA DA DOKAZETE DA STE JACI OD KINE??!!!

  • Gekke Joopi

    26. mart 2016 | 20:02

    Napred Kim! Samo da mi je to doziviti, pa da odem sretan na onaj svet. Pozuri molim te u godinama sam.

  • Vlada

    26. mart 2016 | 19:51

    Ovaj je lud al se ne sali....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA