TUČA SRBA I CRNOGORACA U NEMAČKOJ: Krvav okršaj posle svađe zbog saobraćaja

On je potom nasrnuo na suprugu povređenog muškarca i polomio joj zube. Drugi Srbin je zatim navodno pokrenuo kombi i, prema rečima očevidaca, pokušao da pregazi ženu

  • 28

Velika tuča Srba i Crnogoraca desila se posle svađe u saobraćaju u Hamburgu prošlog četvrtka, pišu nemački mediji, a prenosi Blic. Dve osobe su uhapšene posle ovoga, a tri povređene.

Kako pišu mediji, Srbi, koji su uhapšeni posle tuče, vozili su sivi kombi, a iza njih se u crvenom kombiju vozio bračni par sa ćerkom iz Crne Gore.

Kombi sa Srbima se iznenada zaustavio na putu, a jedan Srbin je izašao napolje i metalnom šipkom je razbio prozor crnogorskog kombija, nanevši povrede vozaču. On je potom nasrnuo na suprugu povređenog muškarca i polomio joj zube. Drugi Srbin je zatim navodno pokrenuo kombi i, prema rečima očevidaca, pokušao da pregazi ženu.

Kriminalistička policija u Hamburgu je intervenisala sa 12 ekipa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Hadzi Bakov

    28. mart 2016 | 11:57

    Molim vas za objektivnost.Nisu se potukli Srbi i Crnogorci,vec muslimanska porodica iz Raske i muslimanska iz Crne Gore.Citamo i mi strane medije.

  • Miraš

    28. mart 2016 | 10:00

    E odma neki koriste ovaj događaj za političke svrhe. Ne vjerovatno odakle tolika mržnja kod pojedinih. Incident nema nikakve veze sa porijeklom tih osoba.

  • Djordje

    28. mart 2016 | 09:37

    Kako tuca Srba i Crnogoraca kada se po tekstu zakljucuje da su dvoje Srbijanaca napali metalnom sipkom covjeka i zenu sa cerkom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA